Welke dangles passen bij mij?

Welke dangles passen bij mij?

Earcandy is er tegenwoordig in duizenden vormen, maten en kleuren. Van ear studs tot leuke gouden hoops naar eyecatchers zoals de doortrekoorbellen. Maar waar we nou echt excited van worden zijn de oorbellen met hangers. Al een tijdje hebben we onze Atelier Collection voor jullie op de planken liggen. Deze collectie is onze bestseller en wij snappen wel waarom! 4 verschillende soorten ringetjes en 16 verschillende soorten hangers. Deze hangers kun je aan de hoops hangen waardoor je je eigen unieke earparty samenstelt! Allemaal in het goud en in het zilver verkrijgbaar. Nieuwsgierig? We hebben namelijk een blog waarin we jullie alles vertellen en laten zien over deze collectie! More is more als we het hebben over de oorbellen met hangers. Maar zoals elke earparty anders is, zijn onze vormen ook allemaal anders. Hoe weet je nou wat het beste bij je past? Let us help you out a bit.  

Welke dangles passen bij jouw gezicht?

Heb je een wat ronder gezicht? Kies er dan voor om oorbellen met hangers te dragen die een druppelvorm hebben. Een leuk voorbeeld hiervan is de #16 mix and match single dangle gecombineerd met een leuke hoop. Dit maakt je gezicht wat langer!

Heb je een ovaal gezicht? Dan mag je van geluk spreken, bij deze vorm van het gezicht passen namelijk de meeste soorten oorbellen. Wil je wat contour aanbrengen in het gezicht? Kies dan voor een langere hanger zoals de #12 Mix & Match single dangle of de statement freshwater pearl earrings. Alles is met elkaar te combineren, niets is te gek! Ronde oorbellen zijn dé perfecte oorbellen wanneer je een vierkant gezicht hebt. Deze stunners halen namelijk de hoeken uit het gezicht! Lucky for you hebben wij de Zirconia cross chain earrings. Lange oorbellen die aan de onderkant rondlopen zijn eyecatchers voor iedereen met een hartvormig gezicht! Ook oorknopjes staan jou perfect. Style je look af met een hoge staart and off you go.  

Meer meer meer vormen en hangers

Dan houden we er nog twee over: een diamantvormig gezicht en een rechthoekig gezicht. Mocht je nou een diamantvormig gezicht hebben dan werken de lange oorbellen het beste voor jou. De Drop chain earrings zijn weer back in stock en liggen op jou te wachten!

 

En dan, last but not least, de dames met een lang rechthoekig gezicht. Wij raden je aan om langere oorbellen met hangers te dragen die rond lopen aan de onderkant. Laat je vooral niet afschrikken door dit advies! Kies wat je zelf leuk vindt, want confidence makes you worth a million bucks.  

Bedels oorbellen earparty

Natuurlijk zijn er altijd oorbellen die beter bij een rond of rechthoekig gezicht passen. Maar het leuke aan deze collectie is dat je baas bent over je eigen creatie. Inmiddels is onze collectie van bedels voor oorbellen ook uitgebreid en is de keuze alleen maar groter geworden! Draag een bedels oorbel in verschillende soorten kleuren, maten en vormen en combineer het met andere bedels voor oorbellen! Dit kan natuurlijk ook met single pieces. Of je nu één, twee, drie of nog meer gaatjes hebt, jij bent de designer van jouw eigen earparty! These pearls will never go out of style. Zo kan je eindeloos nieuwe combinaties maken en blijven afwisselen. Wat wil je nog meer? :)