Ons verhaal

Born from a dream, driven by a lust for life. Eline Rosina is ontstaan vanuit het verlangen van oprichtster Hanna om haar leven om te gooien en haar droom na te jagen.

Wat we doen

Het Eline Rosina team bestaat voor 99% uit vrouwen en samen voeren we het creatieve proces van A-Z zelf uit; van het ontwerpen van de collecties tot het fotograferen van de campagneshoots.

ONS CREATIEVE PROCES

ONS MANIFEST

Born from a dream, driven by a lust for life.
Bij Eline Rosina geloven we dat we het meest uit het leven halen als we iedere dag kiezen om te doen waar we gelukkig van worden. In deze keuze ligt onze kracht om het leven te creeëren dat we graag willen. Veranderingen kunnen soms eng en overweldigend zijn. Maar wij hebben geleerd dat je niet groeit als je in je comfortzone blijft. We geloven heel sterk dat een gelukkig leven een opsomming is van gelukkige dagen. Kies ervoor te doen wat je leuk vind, en voor je het je realiseert leef je het leven dat je altijd wilde.

Zo simpel kan het zijn. Dus ga ervoor. Maak die spannende beslissing. De job switch, die solo reis. En vergeet niet om af en toe even te stoppen en stil te staan; om te vieren en waarderen waar je staat in je leven.