Our story

We are a female founded Dutch jewelry brand that focuses on earrings, necklaces and rings. Eline Rosina is all about that luxury feeling. Discover our story.

Our values

AFFORDABLE LUXURY 
Every girl should be able to feel like a million bucks without having to pay crazy price tags. Het is onze missie om tijdloze sieraden van hoge kwaliteit te ontwerpen die je een luxe gevoel geven maar wel betaalbaar zijn. 

PASSION
Oprichtster Hanna was vanaf jonge leeftijd al in de weer met het maken van haar eigen sieraden en droomde van een manier om deze passie te combineren met haar creativiteit. Na afronding van haar rechtenstudie en een tijdje in de juridische wereld gewerkt te hebben besloot ze het roer om te gooien en haar droom na te jagen. In 2015 startte ze Eline Rosina – en sindsdien is haar droom uitgegroeid tot een groeiend team van young creatives met een passie voor luxury jewelry. 

CREATIVITY
Creatie staat centraal in alles wat we doen. Van het ontwerpen van nieuwe items tot het shooten van een nieuwe campagne, bij Eline Rosina gebeurt alles op eigen kracht.

Volg hier ons creatieve proces

What makes our brand different?

FIRST TO JOIN THE (EAR)PARTY
Oorbellen zijn onze eerste liefde en zullen dat altijd blijven. Als een van de eerste jewelry brands in Nederland met een sterke focus op earcandy is Eline Rosina uitgegroeid tot een leader in the industry en daar zijn we best trots op! Dat gezegd hebbende, naast oorbellen zijn we geobsedeerd meteverything else that sparkles. Kettingen, ringen, you name it. Wij zijn er om je in al je jewelry needs te voorzien.

THE QUALITY WE STAND FOR

Bij Eline Rosina hechten we enorm veel waarde aan de kwaliteit van onze sieraden. Daarom werken we alleen met de allerbeste materialen. Als het op sieraden aankomt is het cruciaal om te weten wat je koopt en hoe je ervoor moet zorgen.

Wij leggen je alles uit in onze Materials & Care guide

FEMALE FOUNDER

In 2015 heb ik, nadat ik mijn rechtenstudie had afgerond, Eline Rosina opgericht aan de keukentafel. Ik miste het creatieve gedeelte tijdens mijn studie en ik heb toen besloten om te beginnen met een eigen sieradenmerk met de naam Eline Rosina.

Creativiteit is wat mij inspireert en het is een droom die uitkomt om elke dag te mogen werken aan nieuwe designs & creatieve plannen. Maar het hogere doel is om andere vrouwen te herinneren dat ze in staat zijn om hun eigen succes te bepalen. 

Hanna - Founder & Creative director