Verzending & Retourneren

 VERZENDING 

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden*. Nederlandse orders worden verzonden met brievenbuspost, dus thuis blijven is niet nodig.

*Tijdens acties kan de levertijd langer zijn.

Nederland & België
Alle orders in Nederland boven de €75,- worden gratis verzonden. Voor orders onder de €75,- wordt €3,95 verzendkosten in rekening gebracht. 
Verzendpartner: PostNL thuisbezorging + PostNL servicepunt bezorging

Europa & Verenigd Koninkrijk
Orders binnen Europa en het Verenigd Koninkrijk worden vanaf €150,- gratis verzonden. Voor orders onder €150 wordt €9,95 verzendkosten in rekening gebracht. Door de douane geheven invoerrechten en belastingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant.
Verzendpartner: DPD home delivery + DPD service point delivery

Internationaal
Orders buiten Europa worden vanaf €150,- gratis verzonden. Voor orders onder de €150,- wordt €19,95 verzendkosten in rekening gebracht. Door de douane geheven invoerrechten en belastingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant.
Verzendpartner: PostNL Global + DPD Global

Levertijd

Nederland

1 tot 2 werkdagen

België, Duitsland & Luxemburg

2 tot 3 werkdagen

Overig Europa

2 tot 4 werkdagen

Internationaal

8 tot 12 werkdagen

Dit is een indicatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

RETOURNEREN

Je hebt recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden terug te sturen. Een retour dient aangemeld te worden via het retourportaal, anders kunnen wij deze niet in behandeling nemen.

Gebruik voor een retourpakket altijd het retourportaal. Hier kun je een label kopen, invullen en uitprinten. Klik hier om naar het retourportaal te gaan. Retour kosten zijn altijd voor eigen rekening.

De teruggestuurde producten worden na ontvangst terugbetaald op de rekening waarmee de bestelling is geplaatst. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht dient het product ongedragen en onbeschadigd retour te worden gestuurd in de originele verpakking. Het is de verantwoordelijkheid van de klant dat het pakket in goede orde wordt ontvangen (ook bij vermiste pakketten) en dat de klant indien nodig met een verzendbewijs de retourzending kan aantonen. Als de bestelling in zijn geheel wordt geretourneerd worden de verzendkosten vergoed, als slechts een deel wordt geretourneerd blijven de verzendkosten voor eigen rekening. 

Let op! Retourzendingen welke niet via het retourportaal zijn aangemeld worden niet in behandeling genomen. Ook worden producten die niet in de originele verpakking geretourneerd zijn alleen in behandeling genomen als het product nog in goede staat is. Ringen die geretourneerd worden waarbij de product tag is verwijderd kunnen niet meer in behandeling worden genomen.  

Retourkosten
Nederland: €4,95
Europa & United Kingdom: €9,95
Buiten EU & UK: €14,95

RUILEN

Wil je je order ruilen voor een artikel van dezelfde prijs? Schrijf dit erbij en we zorgen dat de nieuwe oorbellen jouw kant op komen! Gaat het om oorbellen van een ander bedrag? Dan dien je de oorbellen opnieuw te bestellen en wordt het bedrag voor de andere oorbellen retour overgemaakt.

TERUGBETALING

Bij retourzendingen zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour teruggestort worden, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Eline Rosina behoudt zich het recht voor retour gestuurde producten te weigeren indien blijkt dat deze gedragen zijn of niet binnen de gestelde termijn retour zijn gestuurd. 

Wil je een product retourneren dat betaald is met een gift card, dan krijg je hier een gift card tegoed voor terug. Het is niet mogelijk om een gift card of producten betaald met een gift card in te wisselen voor geld.