Leuke oorbellen

Verschillende soorten oorbellen voor je earparty

Leuke oorbellen, wij krijgen er geen genoeg van! Op de vraag wat de leukste oorbellen zijn, kunnen wij natuurlijk niet een-twee-drie antwoord geven. Er zijn er ook so many, can you blame us? Wat leuke oorbellen zijn, is bovendien heel persoonlijk en ook een kwestie van smaak. Vaak worden met leuke oorbellen ook hippe oorbellen bedoeld. We nemen je graag mee in de wereld van trendy oorbellen en vertellen je er alles over. Lees je mee?

Het oor wil ook wat

Bij Elina Rosina houden we van allerlei oorbellen en vinden we eigenlijk alle oorbellen leuk. Of het nu grote oorbellen of juist minimalistische oorbellen zijn, maakt daarbij niet uit. Een goed gemaakte oorbel weten we altijd wel te waarderen. We letten daarbij erg op de kwaliteit. Al is een leuke oorbel nog zo amazing, de lol is er snel af als na een paar keer dragen het steentje eruit valt. Leuke oorbellen zijn voor ons dus niet alleen mooi maar zitten ook goed in elkaar.

Oorbellen combineren

Leuke oorringen of oorknopjes worden nog leuker, als je ze op een manier combineert die bij je past. Natuurlijk zit je met een enkel exemplaar ook altijd goed, maar wij houden er enorm van om lekker te combineren. In onze collectie kun je terecht voor de meest uiteenlopende ear candy. Zo slaag je bij ons onder andere voor:

  • Leuke oorbellen zilver
  • Leuke oorbellen goud
  • Leuke oorbellen knopjes
  • Leuke oorbellen hangers

Natuurlijk komen er regelmatig nieuwe items bij. Zo ben jij te allen tijde verzekerd van hippe oorbellen voor een betaalbare prijs.

Hippe oorbellen met karakter

Wij designen al onze oorbellen met liefde en passie zelf. Bij de productie van onze nice earrings, staat vakmanschap met stip op één. Gelukkig krijgen we van klanten terug dat ze onze oorbellen vooral ook erg leuk vinden. Wij durven onszelf dan ook met trots een ‘leuke oorbellen website’ te noemen.

Wij kijken altijd naar de nieuwste trends, maar zijn er zeker ook niet vies van om een trend te zetten. Wil jij weten wat op dit moment hot and happening is? Bekijk dan hier de actuele trends. Sommige populaire oorbellen komen iedere keer weer terug. Leuke hoops, leuke studs of echte statement items doen het al jaren goed in oorbellen-land, en terecht!

De leukste oorbellen online

Waar je leuke oorbellen kunt kopen? In onze webshop of course! Bij Eline Rosina designen we al onze fabulous earrings zelf. Wij willen dat iedereen leuke oorbellen kan dragen voor een leuke prijs. Of je nu gaat voor leuke zilveren oorbellen of leuke oorbellen die gold plated zijn. In onze collectie vind je altijd wel een oorbel van nu die echt bij je past. Ontdek het zelf en geef je ear party de upgrade die hij verdient.

Wij maken oorbellen betaalbaar

Wij staan voor affordable luxury. Daarom vind je bij ons allerlei leuke oorbellen voor meiden. Wij willen dat iedereen kan stralen met mooie sieraden zonder een half maandsalaris kwijt te zijn. Zo blijven trendy oorbellen ook leuk in de portemonnee.

Onze oorbellen worden gemaakt van het beste 925 sterling silver. Ook voor onze smashing gold plated oorbellen is dit de solide en hoogwaardige basis. Lees hier meer over de materialen die wij gebruiken en de verzorging.

Wij hebben een passie voor geweldige oorbellen. Die passie deel je waarschijnlijk met ons. Laat het ons vooral zien, daar houden we van. Heb jij een paar leuke oorbellen waar je helemaal verliefd op bent? Wij zijn benieuwd! Tag @elinerosinajewelry op Instagram en wie weet zie je jouw look terug op onze stories!