Sieraden trends 2021

Sieraden trends 2021

2021 belooft op het gebied van sieraden trends een heel mooi jaar te worden. Ben jij benieuwd naar de nieuwste trends op sieraden gebied? Lees dan snel verder en ontdek de juwelen trends die je dit jaar niet wil missen!

Trend sieraden

Sieraden trends komen elk jaar weer terug en verschillen vaak ook per seizoen. Wij houden van nieuwe trends en zijn er zeker ook niet vies van om een nieuwe trend te zetten. Met liefde ontwerpen we regelmatig nieuwe collecties die helemaal aansluiten bij jouw hier en nu. We’ve got your back in every season! Dit worden de sieraden trends in 2021!

Natural beauty

Op sieraad-gebied zien we op dit moment vooral natuurlijke kleuren zoals goud, zilver, parelmoer en schelp- of parelkleuren. Het combineren van gouden en zilveren sieraden is iets wat we dit jaar zeker meer voorbij gaan zien komen. Als je nog meer kleur wil bekennen, zijn sieraden met steentjes jouw to go to jewelry. Op dit moment zijn steentjes in oranje, cognac, rood, legergroen, lila, (bordeaux)rood en oudroze helemaal on trend.

In de zomer mag het iets meer knallen en shine je in subtiele pasteltinten of fellere tinten. Op het moment dat deze digitale inkt ‘droog’ is, zien de juwelen trends voor 2021 er misschien al weer anders uit. Houd onze bestsellers in de gaten en blijf op de hoogte van actuele trends!

Oorbellen trends

De trend oorbellen die niet mogen ontbreken in jouw ear party zijn statement oorbellen. Van groot tot klein, het maakt niet uit. Als jij maar lekker jouw statement maakt. Ook minimalistische oorbellen blijven dit jaar hot en zien we in allerlei soorten en maten.

Ook zilveren of gouden hoops nemen we mee het nieuwe jaar in. Deze klassiekers zijn overgewaaid uit de nineties en als je het ons vraagt zeker here to stay. Je kunt ze perfect combineren met studs naar keuze. Je perfecte ear party creëren is ook in 2021 onveranderd hot! 

Ketting trend

Ook op het gebied van kettingen kun je in 2021 alle kanten op. Populair blijft de naam ketting of ketting met initialen. Ook de schakelketting mag dit jaar wederom gezien worden. Het combineren van lange en korte kettingen in verschillende stijlen laat jou ook in het nieuwe jaar weer on fashion stralen!

Korte kettingen en chokers mogen in de huidige mode wat losser vallen. Langer kettingen beleven dit jaar een heuse revival. Combineer er vrolijk op los en make it personal met een hanger die bij je past.

I beg you

We gaan dit seizoen enorm veel bedels zien! Sieraden met bedels zijn hotter than hot en mogen niet ontbreken aan je oor of om je nek. Helemaal van nu is de munthanger. Ook hartjes hangers voeren dit jaar de boventoon. Nothing beats a trend more than personal style. Daarom hebben wij In onze webshop naast de populaire coin en hartjes nog veel meer unieke hangertjes. Zo vertel jij jouw verhaal en creëer je een unique piece. Daar kan geen sieraden trend tegenop!

Not only diamonds are forever

Er zijn van die sieraden die elke trend overleven en never out of style zijn. Een goede basis is tijdloos en laat zich eindeloos combineren. Echte klassiekers zijn de zilveren of gouden hoops. Niet voor niets hebben deze oorringen een plek bemachtigd in onze categorie classics.

Ook de minimalistische ketting en 14 karaats gouden ringen zijn absoluut blijvertjes. Deze klassiekers zijn tijdloos en combineren altijd goed met de nieuwste trends.

Tijdloze klassiekers meets trend sieraden

De sieraden trend voor 2021 is wat ons betreft slim investeren. Ken je klassiekers en vul deze aan met some serious jewelry fashion. Bekijk onze Atelier collectie!