Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: DÉ PIERCING TRENDS VAN 2024

DÉ PIERCING TRENDS VAN 2024

DÉ PIERCING TRENDS VAN 2024

Piercings uit onze Earfinity® collectie geven een extra twist aan je eargame. Waar de meeste gouden oorbellen alleen gedragen kunnen worden in je oorlel, kunnen piercings op veel meer plaatsen gezet en gedragen worden. 14-karaats piercings geven een nieuwe dimensie aan je ear stack. Je kunt hier zo creatief mee zijn als je zelf wilt. Op zoek naar ‘earspiration’? Wij hebben alle piercing trends van 2024 voor je opgesomd in dit blog!

1. SNAKE BITE PIERCINGS

Een opvallende nieuwkomer in de piercing ‘scene’ is de 'snake bite' trend, waarbij twee gaatjes dicht bij elkaar worden gepiercet, licht gescheiden van de rest van de oorpiercings. Hierdoor ontstaat de illusie dat een slang je oor heeft gepiercet, wat voor een unieke en opvallende uitstraling zorgt. Combineer deze gouden piercing met subtiele gouden oorbellen voor een verfijnde ear stack.

 2. CONSTELLATION PIERCINGS

Een andere populaire trend in 2024 is de 'constellation piercing', waarbij meerdere gaatjes in één specifiek deel van het oor worden gepiercet. Deze unieke en persoonlijke stijl geeft je de mogelijkheid om je eigen sterrenbeeld te creëren. Voeg wat glans toe aan je 'constellation' met prachtige 14k gouden piercings.

 

3. STACKED LOBE PIERCINGS

‘Stacked lobe’ piercings zijn oorlel piercings, meestal laag geplaatst, met een klein sieraad boven de oorspronkelijke piercing. Het ‘stacken’ van oorbellen biedt de mogelijkheid om verschillende stijlen en ontwerpen te combineren, waardoor je kunt experimenteren met verschillende sieraden en looks. Of je nu kiest voor een minimalistische look, sparkly piercings of statement pieces, het ‘gestapelde’ effect voegt een speelse dimensie toe aan je ear stack.

 4. TRAGUS PIERCINGS

Hoewel al een hele tijd populair, blijft ook de tragus piercing een trendy keuze in 2024. Deze subtiele maar stijlvolle piercing voegt een klasse toe aan je look en is perfect te combineren met elegante gouden oorbellen.

5. CONCH PIERCINGS

De conch piercing, diep gelegen in het midden van het oor, is een ware klassieker die ook in 2024 niet over het hoofd gezien mag worden. De conch piercing is erg geliefd bij piercing liefhebbers vanwege zijn aanpasbaarheid en veelzijdigheid om diverse stijlen dragen.

Of je nu op zoek bent naar een complete nieuwe look of liever vasthoudt aan tijdloze klassiekers, piercings bieden eindeloze mogelijkheden voor zelfexpressie. Combineer je favoriete piercings met onze hoogwaardige gouden 14k huggies voor een look die net zo uniek is als jij!

Bekijk onze Earfinity® collectie voor onze hoogwaardige 14k gouden piercings om jouw oor te stylen!  

Read more

PIERCING AFTERCARE

PIERCING AFTERCARE

Of je nu net een piercing hebt laten zetten of van plan bent er een te nemen, het is belangrijk om te weten hoe je goed voor je nieuwe piercing kunt zorgen. Een goede nazorgroutine is essentieel vo...

Read more