Zum Inhalt springen

Warenkorb

Dein Warenkorb ist leer

Artikel: Wat zijn gold vermeil sieraden?

Wat zijn gold vermeil sieraden?

Wat zijn gold vermeil sieraden?

Gold vermeil sieraden zijn een populaire keuze voor als je op zoek bent naar een betaalbare manier om gouden sieraden te dragen van goede kwaliteit. Maar wat betekent het precies als een sieraad gold vermeil is? In dit blog gaan wij je hier alles over vertellen!

Gold vermeil is een laag van echt 14k goud dat op een ander metaal, bij Eline Rosina is dit Recycled 925 Sterling Zilver, is aangebracht. Het gouden laagje moet minimaal 2,5 micron dik zijn om als vermeil te kunnen worden beschouwd. Dit betekent dus dat het goudlaagje op de sieraden dikker is dan de goudlaag op gold plated sieraden. Hierdoor gaan gold vermeil sieraden langer mee en zijn ze beter bestand tegen slijtage.

Voordelen gold vermeil sieraden

Er zijn een aantal voordelen aan het dragen van gold vermeil sieraden:

  1. Ze zijn goedkoper dan echt gouden sieraden: gold vermeil sieraden zijn vaak een stuk goedkoper dan echt gouden sieraden, terwijl ze nog steeds een luxe uitstraling hebben. Dit maakt ze toegankelijk voor iedereen die wel op zoek zijn naar gouden sieraden, maar niet het budget hebben voor echt solid gold sieraden.

  2. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden: gold vermeil sieraden zijn gemakkelijk te onderhouden en kunnen gemakkelijk gereinigd worden met een zachte doek en wat sieraden reinigingsmiddel. 

  3. Ze zijn stijlvol: gold vermeil sieraden hebben een luxe uitstraling en zijn daarom stijlvol en chic. Ze zijn een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar sieraden voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften of galafeesten.

  4. Ze zijn langer meegaand dan goudplated sieraden: omdat het goudlaagje op gold vermeil sieraden dikker is dan op goudplated sieraden, zijn ze beter bestand tegen slijtage en gaan ze langer mee. Dit maakt ze een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar sieraden die lang meegaan.

Hoe gold vermeil sieraden verzorgen?

Het is belangrijk om voorzichtig met je gold vermeil sieraden om te gaan. Gold vermeil sieraden zijn niet zo goed tegen water en chemische stoffen als echt gouden sieraden. Het is dus het beste om ze niet te dragen tijdens het zwemmen of douchen en ze niet bloot te stellen aan parfum of andere chemische stoffen. Wij raden het ook aan om je gold vermeil sieraden na het dragen veilig op te bergen in de doosjes waarin je ze hebt ontvangen. Zo zorg je ervoor dat ze zo lang mogelijk mooi blijven en niet te beschadigen.

Al met al zijn gold vermeil sieraden een betaalbare maar vooral ook stijlvolle optie voor als je op zoek bent naar gouden sieraden. Benieuwd naar onze eigen gedesignde gold vermeil sieraden? Neem een kijkje op onze gold vermeil collectiepagina.

Read more

Wanneer piercing genezen?

Wanneer piercing genezen?

Een piercing is een populaire manier om je uiterlijk op te vrolijken en je persoonlijkheid te laten zien. Maar net als bij elke ‘verwonding’, moet een piercing genezen voordat je hem kunt verwissel...

Weiterlesen
Waar zijn piercings van gemaakt?

Woraus bestehen Piercings?

Piercings/Huggies sind eine beliebte Methode, um Ihr Aussehen zu verändern und zu zeigen, wer Sie sind. Aber woraus bestehen eigentlich Piercings? Es gibt verschiedene Materialien, die verwendet we...

Weiterlesen