Zirkonia oorbellen

Zirkonia oorbellen

Zirkonia oorbellen zijn hotter dan hot als je het ons vraagt! Oorbellen met zirkonia voorzien je ear party in no time van de some serious glitter. De fonkelende steentjes zorgen voor de nodige glamour en kleur. Maar wat is zirkonia eigenlijk en wat is het verschil tussen zirkonia en diamant? En wat voor soorten zirkonia oorbellen zijn er allemaal? Ontdek het hier en lees snel verder!

Bling bling zirconia is the thing!

Zirconia earrings are everywhere and we wouldn’t want it any other way! Oorbellen mogen best een beetje opvallen. De fonkelende kristallen dragen daar zeker een zirkonia-steentje aan bij. Het leuke van zirkonia (Engels zirconia) is dat het in allerlei mogelijke kleuren te verkrijgen is. Dus ook voor een kleurrijke toevoeging aan jouw ear candy zit je goed als je kiest voor oorbellen met zirkonia.

Niet alleen qua kleur kun je alle kanten op. Zirkonia oorringen en -knopjes zijn er in allerlei adembenemende uitvoeringen. Wat dacht je van een paar heuse statement hoops? Ook als je het liever subtiel houdt zit je goed als je kiest voor long time fave zirconia. Met een paar zilveren of gouden oorknopjes met zirkonia maak jij jouw ear party helemaal af.

Zirkonia vs diamant

Zirkonia lijkt erg veel op diamant en wordt ook wel imitatie-diamant genoemd. Think a girl’s best friend maar dan betaalbaar. Als je geen kenner bent, is het verschil nauwelijks te zien. Beide stenen schitteren enorm, vooral als je ze tegen het licht houdt. Klein detail is dat de diamant een natuurlijk kristal is dat door de natuur gevormd wordt.

De zirkonia-steen wordt door de mens gemaakt. Dat maakt zirkonia oorbellen een betaalbaar alternatief en dat juichen we toe. Qua kwaliteit, maar ook qua hardheid doet zirkonia niet veel onder voor diamonds. De score van 8,5 voor zirkonia vs een 10 voor de diamant, geeft aan dat ook zirkonia de nodige toughness bezit.

Wat is zirkonia?

Het enige verschil is eigenlijk dat zirkonia niet op natuurlijke wijze is ontstaan. Dat maakt deze shiny krachtpatser er zeker niet minder om. Je kunt het vergelijken met onze mix & match collectie: door de beste elementen met elkaar te combineren ontstaat iets magisch. Zo ook bij zirkonia oorbellen.

De steentjes worden gemaakt door zirkoniumoxide met magnesium en calcium te versmelten. Wij smelten ook voor al deze pracht en praal en zijn spontaan scheikunde opnieuw gaan waarderen. Wie had dat nog ooit gedacht?

Schitterend middelpunt

Oorbellen met zirkonia zijn er in allerlei soorten en maten. Meestal gaat het om zirkonia oorbellen van goud of zirkonia oorbellen van zilver. Erg populair zijn de:

  • Zirkonia oorbellen vierkant
  • Zirkonia oorbellen rond
  • Zirkonia oorbellen hangers
  • Creolen met zirkonia
  • Oorbellen druppel met zirkonia

Welke zirconia earrings je ook kiest, één ding is zeker. Met deze schitterende oorbellen ben jij het stralende middelpunt. Oorbellen met zirconia vallen op en zorgen voor de nodige glans. Ervaar het zelf en bekijk onze prachtige collectie!

Zirkonia oorbellen met liefde gemaakt

Ook onze oorbellen met zirkonia-steentjes ontwerpen we helemaal zelf. In onze webshop kun je terecht voor zirkonia oorbellen in goud (gold plated), zirkonia oorbellen in zilver, creolen met zirkonia voor dames en nog veel meer. Zoek je gouden oorbellen met zirkonia? Onze gold plated zirkonia oorbellen zijn een betaalbaar alternatief.

Affordable luxury, daar staan we voor. Ook voor zilveren oorbellen met zirkonia zoals zilveren creolen met zirkonia zit je bij ons helemaal goed. 

Je winkelwagen

Subtotaal

Doorgaan met bestellen