Welke sieraden kleur past het beste bij jou?

Welke sieraden kleur past het beste bij jou?

Ben jij team goud of team zilver? Of zou je het liefst afwisselen tussen gouden sieraden en zilveren sieraden? Kiezen tussen deze twee kleuren kan moeilijk zijn en natuurlijk heeft iedereen zijn of haar voorkeuren. Maar welke kleur past nou echt bij jou? Let’s find out!

Zilveren of gouden sieraden?

Om erachter te komen of gouden sieraden of zilveren sieraden beter bij jouw passen, kun je het beste naar je huid kijken. Je huid heeft een boven en ondertoon. De boventoon van je huid verandert continu, bijvoorbeeld door de zon. Maar ook al wordt je bruin, de ondertoon van je huid blijft hetzelfde. En dat is precies wat we willen controleren! 

How to find your match?

Er zijn twee ondertonen: warm en koud. Of jij een warme of koude ondertoon hebt is het beste te achterhalen door naar de aderen in de binnenkant van je pols te kijken. Zijn je aderen blauw of paars? Dan heb je een koele ondertoon. Zijn ze meer groen? Dan heb je een warme ondertoon. Zijn jouw aderen niet uitgesproken blauw of groen, dan heb jij waarschijnlijk een neutrale ondertoon. 

Meestal hebben mensen met groene of bruine ogen en een donkere kleur haar een warme ondertoon. Heb jij blauwe of grijs kleurige ogen en een lichte kleur haar, dan heb je waarschijnlijk een koude ondertoon. 

Team zilver of team goud

Heb jij een koude ondertoon? Dan passen zilveren sieraden het beste bij jou! Warme ondertoon? Dan zijn gouden sieraden jouw perfecte match. Heb je een neutrale ondertoon? Well, then you're lucky! Jij rockt gouden sieraden en zilveren sieraden en kunt dit samen dragen of afwisselen. 

Ook al zijn er manieren om de perfecte match te vinden, gaat er niets boven je persoonlijke smaak! Draag jij altijd gouden sieraden, maar past dit eigenlijk niet bij je ondertoon? No worries! Het belangrijkste is dat jij je lekker voelt in jouw favoriete items. 

Gouden sieraden, zilver sieraden of… allebei!

Ben je er zojuist achter gekomen dat je een neutrale ondertoon hebt? Of wil je gewoon niet kiezen tussen gouden sieraden en zilveren sieraden? Wear both! Om dit op de juiste manier te doen en je look zo subtiel mogelijk te houden, hebben wij daar een aantal tips voor. Benieuwd hoe jij gouden en zilveren sieraden moet combineren? Lees dan onze blog over een mixed metals look!