Wanted: Instagram Ear Models

Wanted: Instagram Ear Models

Een tijdje terug plaatsten we een Ear Models Wanted oproep op Instagram en binnen de kortste keren stroomde de inbox over met jullie inzendingen. Na talloze van earparties te hebben bekeken en heel wat te hebben gediscussieerd viel de beslissing uiteindelijk op Sibel en Anisa! Deze dames zijn twee van onze trouwste volgers en hebben beiden oorgaatjes te over, and that's exactly how we like it :)

Op het Eline Rosina HQ konden ze onze complete collectie bekijken, hun ultieme earparties samenstellen en natuurlijk toffe looks creëren voor de earspiration shoot waarvoor ze model stonden. Het leuke aan earspiration shoots is dat alle oorbellen keer op keer op een andere manier gecombineerd worden, alle collecties door elkaar heen, waardoor er steeds weer inspirerende looks ontstaan.

Sibel (@catwalk_candy) is een echt golden girl en draagt bijna dagelijks een opvallende earparty bestaande uit onze Atelier Collection. Ze viel echter als een blok voor de minimal look, bestaande Midi Hoops in alle 3 de maten. Anisa (@anisahadzic) rockt zowel goud als zilver én kan ook nog eens alles hebben, van minimal looks bestaande uit alles hoops met hanger tot looks met statement oorbellen.

Heb jij een te gekke earparty die je met ons wil delen? Tag @elinerosinajewelry in je foto en gebruik de hashtag #elinerosina en wie weet ben jij ons volgende oormodel! De looks van deze Earspiration shoot komen snel online, dus houdt onze socials in de gaten en get inspired!