Eline Rosina

Time to celebrate – Eline Rosina bestaat 8 jaar!

Vandaag op 13 februari 2013 bestaat Eline Rosina 8 jaar, time to celebrate! 8 jaar geleden besloot founder Hanna om haar leven om te gooien en haar droom na te jagen. Nu, 8 jaar later, is deze droom werkelijkheid geworden en is Eline Rosina opgebloeid tot een merk met een prachtige community. Dit had nooit gekund zonder jullie en daarom vieren we deze dag met 3 kortingsacties gedurende 24 uur.

Our treat

Wie jarig is trakteert en daarom hebben we vandaag speciale kortingsacties:

  • Stapelkorting, bij een uitgave van €0-50 krijg je 10% korting. Een uitgave van €50-100 zorgt voor 15% korting. Verwen je jezelf met een uitgave van €100 of meer? Dan krijg je 20% korting.
  • Golden tickets, we verloten maar liefst 5 golden tickets onder de orders van de dag met een cadeaubon ter waarde van €100,-.
  • Winactie, op Instagram verloten we .. shoptegoed onder onze volgers. Go check it out! 

Hanna Pranger

8 years of celebrating the bold

De drijfveer voor Hanna om Eline Rosina op te richten begon tijdens haar rechtenstudie in Amerika, waar ze bevriend raakte met Lisa Rosina; een excentriek persoon die op haar manier alles uit het leven haalde. Lisa heeft Hanna geïnspireerd om te kiezen voor haar eigen geluk; door te kiezen wat ze écht leuk vond.

Uiteindelijk heeft Hanna de juridische wereld achter zich gelaten en haar eigen bedrijf opgericht. Op die manier kan ze iedere dag opnieuw kiezen om te werken aan haar droom: Eline Rosina. En dat is precies waar onze organisatie voor staat: de keuze om de voorwaarden van je eigen geluk te bepalen. Eline Rosina vindt dat je alles uit je leven kan halen als je ervoor kiest iedere dag te doen wat je écht leuk vindt.

Make the most of every day by choosing to do what you love.