The Perfect Basics

The Perfect Basics

Iedereen weet dat het leven een stuk gemakkelijker is wanneer je in het bezit bent van een aantal perfecte basics. Een vintage Levi's jeans die als gegoten zit, het perfecte witte oversized T-shirt, een tijdloos leren jasje. Geen garderobe is compleet zonder deze must have items. Als je dan weer een voor je (overvolle) kast staat en niks hebt om aan te trekken (remember Carrie Bradshaw?) zijn er altijd de perfecte basics waar je op terug kunt vallen. Voor oorbellen geldt natuurlijk hetzelfde. Hoewel de nieuwe trends in sieradenland je non-stop (letterlijk) om de oren slaan, zijn er een aantal basic items die iedereen moet hebben.  

Ze zijn weer terug van weggeweest: de zirconia oorbellen. Alhoewel, oorbellen met steentjes zijn eigenlijk nooit helemaal verdwenen. Door de minimal en boho trends van de afgelopen jaren zijn ze misschien wat naar de achtergrond geraakt, maar zirconia oorbellen zijn tijdloos, classy en always the right choice! Onze all time favoriete oorbellen met zirconia zijn de oorstekers Chunky zirconia hoops en de oorknopjes Triangle zirconia earrings.

Zijn oorbellen met steentjes niet helemaal jouw ding? Dan zijn deze minimalistische oorbellen perfect! Onze Midi hoops zijn er in 12 mm, 14 mm en 16 mm. Met deze minimalistische oorringen zit je altijd goed, en door de makkelijke stekersluiting zijn ze de perfecte keus voor iedere dag! Andere minimalistische oorbellen zijn bestselling Tiny hoops in 8mm en 10mm.