Take a look at our precious treasures

Take a look at our precious treasures

Kwaliteit is één van de kernwaarden van Eline Rosina. Een continu proces, waarbij Eline Rosina altijd bezig is om de kwaliteit van haar producten te verbeteren. Naast onze sieraden geldt dit ook voor onze ‘in-house’ shoots en onze kersverse website. Sinds kwaliteit onze nummer één prioriteit is, hebben we ook meer oog gekregen voor detail en nieuwe materialen. Take a look at our precious treasures…

 

14K Solid Gold

Meet our Rock Solid Collection. We zijn enorm trots om onze eerste 14k solid gold collectie te mogen lanceren. De Rock Solid collectie bestaat uit 11 gouden ringen van 14-karaats massief goud, ingelegd met de hoogste kwaliteit edelenstenen én diamanten. These are an investment for life!

 Private Shopping bar Eline Rosina

Private shopping

This is insane! We hebben sinds kort een shopping bar in het hoofdkantoor van Eline Rosina. Hierbij krijg je de mogelijkheid om onze sieraden te passen onder het genot van een glaasje champagne. Ready for some personal advice? Slide in onze DM om een afspraak te maken. Binnenkort is het maken van afspraken ook mogelijk vanaf onze website.

Kwaliteit staat voorop

Onze zilveren sieraden zijn gemaakt van 925 Sterling Silver. Het edelmetaal Sterling Silver bestaat voor 92,5% uit puur zilver dat gemengd wordt met kleine hoeveelheden van andere metalen. Puur zilver is namelijk te zacht voor de productie van sieraden. Onze gouden sieraden zijn gemaakt van 18k Gold Plated Sterling Silver. De basis is dus Sterling Silver en daaroverheen zitten twee lagen: een laag 18k Gold Plated en een extra beschermlaag. Op deze manier blijven de 18k gold sieraden hun kwaliteit behouden!

Gouden oorbellen met glitters

Onze kwaliteit is terug te zien in al onze collecties, maar de laatste lanceringen zijn voor ons echt hoogtepunten geweest. De Iconic Collection bestaat uit veel statement items die ingelegd zijn met pavé stenen zoals de Icon pavé hoops en de pavé huggies! Na de Iconic Collection hebben we de Classics Collection uitgebracht. Deze tijdloze classics bestaan uit vijf perfecte basics die je in je collectie moét hebben!

Grote gouden oorbellen

Royal vibes

Tot slot onze Phoenix Collection! Van deze collectie krijgen we echte royal vibes. Klassieke vormen met groene emerald, zwarte of champagne kleurige stenen. Een perfecte match van de designs met onze signature slangenprint. This holiday season is all about that glamorous feel.