Studs Eline Rosina

Hoe combineer ik mijn oorbellen knopjes?

Als je in de fabulous world of studs duikt, gaat er gegarandeerd een wereld voor je open. Studs zijn al jarenlang populair als oorsieraad, en terecht vinden wij. Mooie studs kun je eigenlijk niet teveel hebben. Maar wat zijn studs nou precies en hoe kun je ze dragen? Wij vertellen je er alles over. Lees je mee?

Wat zijn oorknopjes?

Studs oorbellen of studs zijn oorstekers met knopjes. De oorknopjes zijn er in allerlei soorten en maten. Erg populair zijn de minimalistische studs en studs met steentjes. Het mooie is dat je studs eindeloos kunt combineren. Als je meerdere gaatjes hebt, zijn studs ontzettend leuk in combinatie met ringetjes en dangles.

Oorbellen knopjes voor knappe kopjes

Ook als je maar één gaatje hebt, kun je los met studs. De tijden dat je per se aan iedere kant dezelfde studs ‘moest’ dragen, zijn allang voorbij. Het kan natuurlijk nog wel, maar je kunt er ook voor kiezen om in elk oor een ander oorknopje te dragen. Of juist een stud aan één kant en in je andere oor een ringetje of single piece. Het is jouw ear party! Heb je maar een gaatje en wil je naast je leuke oorknopjes toch net dat beetje meer? Misschien is een ear cuff dan wat voor jou: hier heb je geen extra gaatje voor nodig.

Mooie oorbellen knopjes everywhere

Wij kunnen geen genoeg krijgen van al die mooie studs. De keuze oorknopjes is ook enorm dus prepare voor een beetje gezonde keuzestress. Dat betekent dus wel dat je met studs oorbellen echt alle kanten op kunt tegenwoordig. Dus of je nu wilt shinen met studs van goud, zilveren studs, grote studs of kleine studs het kan allemaal! Ook gekleurde studs zijn helemaal on trend. Het is fijn om voor een kleur te gaan die overal bij matcht, bijvoorbeeld zwarte oorknopjes. Ook subtiele studs worden zeker gezien! 

Je kunt er ook voor kiezen om met je studs juist een opvallend accent te zetten. Beken kleur met ruby studs of groene oorbel knopjes. Naast de minimalistische studs bar of studs met dots, zijn wij persoonlijk ook helemaal weg va opvallende studs. Studs met chain, studs met steentjes of studs earrings in de vorm van een slotje of bij. The sky is the limit dus waarom niet ook een bliksem of studs oorbellen met ster?

De mooiste oorknopjes

Net als met veel dingen in het leven moet je ook met jouw perfecte studs een klik hebben. Wat de mooiste studs earrings zijn hangt helemaal van jouw smaak en ear party af. Wat je stijl ook is, studs oorbellen kunnen bij iedere look en maken je outfit compleet. Dus of je nu tres chique of juist sportief voor de dag wilt komen; ear studs zijn jouw partner in crime! Een beeld zegt natuurlijk meer dan duizend woorden. Bekijk ook eens onze earspiration voor nog meer inspiratie. 

Waar koop je oorbellen knopjes?

De leukste studs oorbellen koop je in onze webshop. Al de oorknopjes die je ziet op onze studs-pagina hebben wij met liefde en dedication voor je ontworpen. Wij staan voor affordable luxury. Met onze betaalbare oorknopjes combineer je er lekker op los. Onze studs in zilver zijn gemaakt van 925 sterling silver. De gouden studs zijn gold plated en voorzien van een 18-karaats laagje goud met aanslagvrije coating.

Shine on

Of je nu gaat voor gold stud earrings, silver stud earrings of allebei, met een paar leuke studs maak je jouw ear candy compleet. Tijdloos klassiek en toch altijd on trend, met deze kleine oorknopjes kun je de plank niet misslaan. Ontdek het zelf en ga voor een serious upgrade van je ear party!