How to wear: Statement necklace

How to wear: Statement necklace

Een statement ketting is dé perfecte aanwinst voor iedere look. Je kunt er een basic outfit in een handomdraai bijzonder mee maken. Het is de kers op de taart. Eline Rosina heeft gouden en zilveren statement kettingen. Je kan het clean en simpel houden, of draag meerdere kettingen met stenen. 

How to: statement necklace

Statement kettingen komen in verschillende soorten en maten. Sometimes one necklace says it all. Maar je kan er ook voor kiezen om kettingen te combineren om jouw eigen statement te maken. Ga je voor een clean statement look met de Flat snake chain necklace? Om je subtiele statement ketting net iets meer te laten opvallen, kan je er ook voor een ketting met hanger kiezen. Met onze Centered coin necklace heb jij een minimalistische ketting met een coin als eyecatcher passend bij iedere outfit en gelegenheid. 

Tips voor thuis met een statement necklace

But that is not all. Want wij zijn helemaal fan van het layeren van verschillende kettingen. Want to be bold? Combineer statement kettingen met elkaar met bijvoorbeeld onze Curb necklace en de Twisted rope necklace voor de perfecte layering. Kleinere kettingen met een statement ketting op een zongebruinde huid is de look van deze zomer. Wat je natuurlijk ook kan doen is alleen een statement ketting dragen op een leuke top met een open hals. Show them your jewelry.

Hoewel de (gold plated) sterling silver kettingen van Eline Rosina van goede kwaliteit zijn en lang mooi blijven, zijn er wat dingen die je zelf kan doen om je kettingen zo mooi mogelijk te houden.

  • Doe de sieraden af tijden het douchen of zwemmen. Kortom, vermijd water. Door water kan namelijk de kleur van je ketting vervagen of lichter worden.
  • Kijk ook uit met parfum en andere cosmetica. Een tip van thuis: doe eerst parfum op de hals en laat het goed drogen, doe vervolgens je sieraden in of om. Zorg dus dat je de ketting op een droge huid om doet.
  • We weten dat we er altijd goed en verzorgd uit willen zien. Maar we raden je aan om tijdens het sporten je kettingen en oorbellen op te bergen tegen beschadiging en ook tegen verkleuringen.
  • En tot slot: stop je statement ketting in een opbergdoosje voordat je je bed in stapt om te slapen. Langdurige blootstelling aan zuurstof kan leiden tot oxidatie, wat er uiteindelijk voor zorgt dat sieraden dof kunnen ogen/zwart kleuren
Laat ons jouw neck stack zien via onze Instagram @elinerosinajewelry !