Eline Rosina

Statement ketting

Statement ketting

Een statement ketting is dé perfecte aanwinst voor iedere look. Je kunt er een basic outfit in een handomdraai bijzonder mee maken. Het is de kers op de taart. Eline Rosina heeft gouden en zilveren statement kettingen. En sinds de collectie van Mémoire Magique online staat, kun je nu ook zelf je eigen ketting samenstellen. Deze kun je clean en simpel houden, maar je kunt het ook omtoveren tot een persoonlijke statement ketting die jouw verhaal verteld.

How to: statement ketting

Kort uitgelegd: de eerste stap is het kiezen tussen twee kettingen, de Marquise necklace en de Figaro necklace. Ben je een echte golden girl of rock jij silver, dan kun je dus nog kiezen tussen een zilveren en gouden ketting. De tweede stap is het kiezen van je favoriete charms. De collectie bestaat namelijk uit 10 charms, welke allemaal een eigen betekenis hebben. Zo zitten er birthstones tussen de die geboortemaand van jou of een geliefde kan vertegenwoordigen. En daarbij zijn ze met een eenvoudige clasp aan de ketting te hangen. Het kan natuurlijk zijn dat je het nog niet voor de dag kunt halen wat er nou precies mee bedoeld wordt. Daarom hebben we hieronder een overzichtje om je op weg te helpen. En ga je binnenkort op vakantie (in eigen land)? Laat die zware sieradenkist maar thuis. Want dit is de ideale ketting om mee te nemen. Je kan het namelijk matchen op bijna elke outfit. Verander van een volle chunky necklace voor een middagje slenteren door de stad naar een clean en simpele statement ketting voor het diner.

Tips voor thuis met een statement ketting

But that is not all. Er zijn zo veel meer soorten en maten van statement kettingen. Waar te beginnen? Nog belangrijker; hoe te stylen en combineren? Want wij zijn helemaal fan van het layeren van verschillende kettingen. Kleinere kettingen met een statement ketting op een zongebruinde huid is de look van deze zomer. Wat je natuurlijk ook kan doen is alleen een statement ketting dragen op een leuke top met een open hals. Show them your jewelry. Hoewel de (gold plated) sterling silver kettingen van Eline Rosina van goede kwaliteit zijn en lang mooi blijven, zijn er wat dingen die je zelf kan doen om je kettingen zo mooi mogelijk te houden.
  • Doe de sieraden af tijden het douchen of zwemmen. Kortom, vermijd water. Door water kan namelijk de kleur van je ketting vervagen of lichter worden.
  • Kijk ook uit met parfum en andere cosmetica. Een tip van thuis: doe eerst parfum op de hals en laat het goed drogen, doe vervolgens je sieraden in of om. Zorg dus dat je de ketting op een droge huid om doet.
  • We weten dat we er altijd goed en verzorgd uit willen zien. Maar we raden je aan om tijdens het sporten je kettingen en oorbellen op te bergen tegen beschadiging en ook tegen verkleuringen.
  • En tot slot: stop je statement ketting in een opbergdoosje voordat je je bed in stapt om te slapen. Langdurige blootstelling aan zuurstof kan leiden tot oxidatie, wat er uiteindelijk voor zorgt dat sieraden dof kunnen ogen/zwart kleuren
Laat ons jouw neck stack zien via onze Instagram @elinerosinajewelry !  

Je winkelwagen

Subtotaal

Doorgaan met bestellen