Sieraden winkel Nijmegen

Sieraden winkel Nijmegen

Shop till you drop! Tot op heden heeft Eline Rosina alleen een online webshop. Maar don’t be sad want vandaag de dag verkopen wij onze sieraden in meer dan 80 winkels in Nederland en in het buitenland! And it is still growing. In Nijmegen verkopen wij onze sieraden bij conceptstore Mood en bij Musthaves by me. Mocht je echt niet kunnen wachten op je gouden oorbellen of kettingen, loop daar vooral even binnen! Op onze website vind je een overzicht van alle shops die de sieraden van Eline Rosina verkopen bij jou in de buurt.

Winkelen in Nijmegen

Al 2000 jaar weet deze bekende studentenstad mensen naar zich toe te trekken. Van (vroeger) Romeinen naar studenten naar duizenden wandelaars tijdens De Vierdaagse. Mocht je het nog niet weten, Nijmegen is de oudste stad van Nederland. Dat betekent veel sfeer en bewonderingswaardige smalle straatjes. Een dagje shoppen in Nijmegen is als het ware zoals het lopen door een tijdmachine. Van oude bumpy road-straatjes naar mooie, strakke en vooruitstrevende pleinen. Aan sieradenwinkels in Nijmegen geen gebrek want ook in deze stad volgen we de trend van de conceptstores waar ze toffe sieraden verkopen. Natuurlijk kunnen we ook de grote ketens als de Zara niet wegdenken uit het straatbeeld. Het centrum van Nijmegen heeft alles wat je zoekt: luxe fashion, mooie lifestyle en leuke hebbedingetjes. En om de dag af te sluiten natuurlijk leuke adressen om te borrelen met je vrienden of familie.

Eline Rosina sieraden shoppen tijdens ons pop-up event

Eline Rosina is in 2014 begonnen aan haar avontuur. Samen met een team van hardwerkende mensen werken we iedere dag aan nieuwe collecties en content om jullie bij te maken. Once in a while toveren we ons kantoor om tot een pop-up store. Hier kun je je sieraden shoppen tijdens ons pop-up event! Een pop-up store is als het ware een tijdelijke winkel waar we jullie de mogelijkheid geven om de collecties in levende lijven te bewonderen! En om jullie natuurlijk een kijkje te laten nemen in ons prachtige kantoor. Houd onze Facebookpagina in de gaten om up to date te blijven met onze volgende pop-up events. Mocht je nou benieuwd zijn naar de vorige events, neem dan even een kijkje bij de blogs! Daar geven we je een leuke sfeerimpressie van eerdere pop-up events.