Eline Rosina

Minimalistische oorbellen

Minimalistische oorbellen

Minimalistische oorbellen zijn trending! Ze kunnen gedragen worden bij een minimal look met alleen earstuds of je kunt ze toevoegen aan je statement earparty! Minimalistische sieraden zijn simpel gezegd gewoon sieraden waar niet teveel poespas bij komt kijken.  Minimalistische sieraden zijn wat verfijnder en subtieler dan andere sieraden. Vaak wordt er bij minimalistische oorbellen gezegd: ''Less is more'', maar how about ''More is more''? Deze sieraden zijn namelijk super easy te combineren omdat ze juist zo subtiel zijn! Het fijne aan minimalistische oorbellen is dus dat ze bij iedere look passen en dat je hiermee nooit de mist in zal gaan ;) Minimalistische oorbellen kunnen dus altijd en daarom zijn ze ook zo mega populair. Je zult hiermee nooit je outfit overschreeuwen en toch kun je veel oorbellen samen dragen doordat ze bescheiden zijn. Je kunt honderden combinaties maken door te wisselen in je minimal earrings. In need of some minimal earspiration? We're here to help!

Hoe combineer je minimalistische oorbellen?

Je kunt minimalistische oorbellen op zichzelf dragen, maar je kunt ze ook gebruiken om je eargame een upgrade te geven zoals bij deze twee earspirations! Oorbellen die perfect gedragen kunnen worden als minimalistische oorbellen zijn bijvoorbeeld de bee earrings en de rhombus earrings. Dit zijn met name kleine knopjes, zoals de best selling oval zirconia earrings, die in beide looks veel terug komt!  

Minimalistische knopjes

Er kunnen dus ook verschillende minimalistische knopjes met elkaar gecombineerd worden in één look. De nummer 1 minimal oorbel van Eline Rosina is de ball earring, deze komt ook vaak terug in de look van Coco en geeft net een extra touch. Ook zijn er verschillende hoops die als minimalistische oorbellen worden gedragen zoals de tiny hoops. Deze zijn eenvoudig aan je look toe te voegen en zijn ook subtiel.

Minimale sieraden zijn tijdloos

Een ander voordeel van minimalistische sieraden is dat deze sieraden tijdloos zijn. Je kunt ze altijd blijven dragen en ze zijn niet trendgevoelig. As you can see, kun je oorbellen met parel dus ook makkelijk combineren met de minimale oorbel met zirconia stenen. Niet alleen bij sieraden komt deze trend terug, het gebeurt ook steeds meer bij kleding. Je ziet nu ook steeds vaker tees zonder print en blazers die effen zijn van kleur, wat vergelijkbaar is met de minimal sieraden trend. Het is tijdloos! Deel jouw minimal look met ons op Instagram door @elinerosinajewelry te taggen in je post of #elinerosinajewelry te gebruiken!  

Je winkelwagen

Subtotaal

Doorgaan met bestellen