Welke minimalistische necklace past bij jou?

Welke minimalistische necklace past bij jou?

Met een minimalistische ketting zit je altijd goed. Minimalistische sieraden zijn terug van nooit weggeweest en never out of style! Minimalistische kettinkjes zijn er in allerlei soorten en maten. Welke minimalistische ketting past bij jou? Ontdek het hier en lees er alles over!

Minimale inspanning maximaal effect

Een minimalistische ketting is de perfecte basis ketting en onmisbaar in iedere nack stack. Vaak is een minimalistische ketting een korte ketting die echt overal bij kan. Minimalistische sieraden zijn hot en een perfecte manier om met een minimal effort jouw unieke persoonlijkheid te onderstrepen.

Enkel gedragen is een ketting die minimalistisch is een subtiele blikvanger. Je kunt minimalistische kettinkjes ook leuk combineren met andere kettingen. Kies dan voor een mix van korte kettingen en wat langere kettingen, zodat je necklaces elkaar niet in de weg gaan zitten. 

Een korte halsketting die (bij je) past

Het leuke van minimalistische kettinkjes is dat de mogelijkheden zo goed als eindeloos zijn. Door te kiezen voor een simpele ketting als basis kun je alle kanten op. In de zoektocht naar de perfecte eenvoudige ketting is het goed jezelf af te vragen voor welk materiaal je wil gaan. Ga je voor een minimalistische ketting van zilver of heeft een minimalistische ketting van goud je voorkeur?

Of je nu gaat voor een korte ketting van goud of een korte ketting van zilver; een kort kettinkje is een perfecte basis voor je neck stack, maar ook op zichzelf een fabulous aanwinst!

Pimp je ketting

Een minimalistische halsketting straalt personality uit. Dit onderstreep je door te gaan voor een minimalistische ketting met hanger. Tell your own story en ga voor een minimalistische ketting met steentje, een minimalistische ketting met letter of allebei. Ook de minimalistische ketting met hartje doet ons sieraden-hart sneller slaan. In onze collectie kettingen vind je ook allerlei leuke hangers waarmee je jouw minimalistische kettinkje jouw eigen touch geeft.

Welk materiaal voor je basic ketting?

Minimalistische halskettingen zijn in verschillende materialen verkrijgbaar. Welk materiaal je kiest hangt af van je stijl en ook wel een beetje van wat je uit wil geven. Een minimalistische gouden ketting is natuurlijk duurder dan een minimalistische zilveren ketting. Bij de keuze van het materiaal speelt jouw voorkeur een rol. Je ketting mag dan wel minimalistisch zijn, het is leuk als ie ook past bij de rest van je sieraden.

Wil je het liefst een minimalistische ketting van goud maar laat je cash flow dit nu even niet toe?

Dan is een minimalistische ketting die gold plated is een goed alternatief.

Onze minimalistische kettinkjes

Bij Eline Rosina ontwerpen wij al onze sieraden zelf. Onze kettinkjes worden met veel liefde en van de beste materialen gemaakt. Je kunt bij ons kiezen voor een minimalistische ketting van echt zilver maar ook voor een gold plated minimalistische ketting slaag je in onze webshop.

Onze minimalistische gold plated kettingen worden gemaakt van echt zilver en voorzien van een laag 14 karaats goud. Onze minimalistische kettingen zijn voorzien van mooie details zoals kleine dots. De korte chunky chain necklace is perfect als je kiest voor een minimalistische ketting met hangertje. Bekijk onze minimal collectie voor meer inspiratie en leuke mix en match mogelijkheden!

In de eenvoud ligt de kracht

Minimalistische sieraden zijn nog steeds razend populair. Niet zo gek ook, een subtiel sieraad geeft jouw outfit net even een extra touch, maar is niet te opvallend. Een minimalistische ketting is de perfecte accessoire en tilt je dagelijkse look naar een whole new level. Ontdek het zelf en live life to the max met minimal jewelry!