The launch of Love Revolution Winter '19

The launch of Love Revolution Winter '19

The Holidays are almost here! Op woensdag 20 november was de launch van onze Winter 19 collectie: Love Revolution! Deze collectie betekent het begin van de feestmaanden en is geshoot in Amsterdam met fotografenduo Kee& Kee en de prachtige, Zweedse Matilda Djerf als gezicht van de collectie!  Onze lancering was natuurlijk niet compleet zonder wat lekkers om het te vieren, daarom maakte Eline Rosina friend Lotte van ZOET. Nijmegen wat lekkers. Pink macarons, cake pops en brownies for lunch it was! 

Zwarte zirconia steen

De inspiratie voor deze collectie kwam uit de donkere winternachten en sterrenhemels en bestaat uit feestelijke designs met zwarte zirconia steentjes, sterretjes en sneeuwvlokjes. De zwarte steen zie je terug in verschillende items, zoals de minimalistische ketting genaamd Baguettes Necklace of in de ketting oorbellen bij de Single Baguettes Chain Earrings. Wat het extra tof maakt, is dat de nieuwe sieraden met zwarte steentjes ook leuk gecombineerd kunnen worden met oorbellen uit eerdere collecties zoals de Delicate Black Zirconia Earrings!

Minimalistische ketting

Naast de Baguettes Necklace, bestaat de collectie uit nog meer kettingen zoals de bolletjes ketting genaamd Cleo Necklace die weer tof gecombineerd kan worden met de schakelketting van de collectie, namelijk de Open Heart Necklace. In meerdere kettingen uit deze collectie is zwarte steen verwerkt. Dus meer dan genoeg mogelijkheden om je layer-up een upgrade te geven en klaar te maken voor de feestmaanden!

Ear cuffs en Atelier Collection

Daarnaast zijn de all time favorites, zoals de ear cuffs en de Atelier Collection items dit keer terug in een nieuw jasje met zwarte steentjes. De best selling ear cuffs collectie is aangevuld met een zwarte steen en een slangenprint variant en onze Atelier Collection favorieten zijn nu dus ook met zwarte zirconia stenen verkrijgbaar. Zowel een nieuwe zwarte steen hoop als hangers met zwarte steentjes! Je kunt deze dangles combineren met de andere items met zirconia stenen zoals de sterren oorbellen, Christmas proof! In need of some Earspiration? We've got you! Speciaal voor de december maand hebben we verschillende looks gecreëerd met zwarte steen items en andere statement oorbellen uit deze collectie! Deze zijn terug te vinden op onze socials en op onze Pinterest pagina. Get in the Holiday spirits with everything sparkly! De volledige Love Revolution collectie te bekijken? Shop nu jouw favoriete winter items en vergeet niet je nieuwe earparty met ons te delen door ons te taggen @elinerosinajewelry en laat ons vooral weten wat je favorieten zijn! Join the Love Revolution, Team Eline Rosina