Lancering Summer '20 Collectie

Lancering Summer '20 Collectie

Wat betreft de temperaturen van de laatste paar weken kunnen we best stellen dat de zomer onderweg is. Temperaturen van rond de 20 graden wil natuurlijk zeggen dat de zonnebril overal mee naartoe gaat en dat er veel mensen gaan dineren of lunchen in het park. Wat niet mag ontbreken bij een zomerse outfit zijn je sieraden die helemaal on-point zijn. Laat nou net de nieuwe collectie van Eline Rosina gelanceerd zijn die hier helemaal bij aansluit. Yes, wat worden we blij van een nieuwe collectie. De afgelopen weken heeft het team van Eline Rosina (veelal vanuit huis) keihard gewerkt om een toffe nieuwe collectie neer te zetten. Van alles zelf designen, naar ook alles zelf op de foto zetten. In deze tijden is dat nog een heel gepuzzel. Jullie hebben al een beetje een sneak peek gehad via ons Instagram kanaal. En vandaag mag deze nieuwe collectie dan eindelijk online. Deze Summer ’20 Collection is net weer wat anders dan wat jullie misschien van Eline Rosina gewend zijn. Dit keer komt de collectie alleen met gold plated sterling silver items. En daarbij zijn we super excited om te vertellen dat we heel veel leuke en nieuwe kleuren van de zirconia stenen hebben toegevoegd. Als dit je nog geen summer feeling geeft dan weten wij het ook niet meer.

What’s new?

Zoals we al eerder zeiden is deze collectie er alleen in het goud en hebben we een tal van leuke nieuwe zirconia kleuren toegevoegd. Jullie kennen misschien de Ruby zirconia helix ear cuff al, maar deze ruby kleur komt dit keer ook weer helemaal terug! Als je net zo gek bent op deze kleur als wij, check dan de Single ruby huggie hoop. De sparkly hoop is ingelegd met ruby zirconia stenen en de super eenvoudige kliksluiting maakt het binnen no-time de ultieme go-to oorbel! Deze huggie is ook nog met roze stenen en natuurlijk ook in een plain versie; dé perfecte basis voor iedere earparty.   Wil je meer een statement maken dan raad ik je aan even te kijken naar de Over the rainbow hoops. Als er namelijk één paar sparkly hoops is dat niet mag ontbreken in jouw stash, dan zijn het deze kleurrijke oorbellen. Ze zijn ingelegd met verschillende kleuren zirconia stenen: ruby, roze, oranje, blauw en groen. Made for any occasion!

Mix and match wherever you go

Onze all time favorites zijn er natuurlijk ook weer. We hebben de Mix and Match collectie uitgebreid met 7 nieuwe dangles en 3 nieuwe kleurrijke hoops. Hoe tof is het om verschillende kleuren met elkaar te combineren? Je look is pas echt af met de nieuwe ear cuff die is ingelegd met pretty pink zirconia stenen. We zullen je wat inspiratie geven over hoe je deze item zou kunnen combineren. Mocht je nou benieuwd zijn naar alle items van de nieuwe collectie. Klik dan hier en stel snel je eigen earparty samen.