Lancering nieuwe Spring 19 collectie

Lancering nieuwe Spring 19 collectie

Woensdag 20 februari lanceerden we onze nieuwe Spring 19 collectie genaamd ‘Dream Girl’ en dankzij jullie liefde eindigde deze dag boven onze eigen verwachtingen! Binnen een halve dag was een groot deel van de voorraad al uitverkocht door de enorme vraag naar de collectie, thanks for the big support loves!

Dream girl collectie

De Spring 19 collectie bestaat uit classy items met een edgy twist. Veel zirconia steentjes gecombineerd met chunky chains zoals de flat snake chain & snake prints met oorbellen als de snake studd chain earrings geven de collectie een vernieuwende look. De campagnebeelden van Dream Girl zijn geschoten in Londen, waarbij we zoekende waren naar de ''perfecte roze muur'' om een deel van deze collectie bij te shooten. We got it! Met als gezicht van deze campagne de Zweedse schone Hanna Schönberg en de collectie is gefotografeerd door Wieteke Konings. Een nieuwe collectie mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Dus om het succes van de lancering te vieren hebben we genoten van deze prachtige taart van ZOET Nijmegen.

Earspiration

Een nieuwe collectie betekent ook een uitbreiding qua mogelijkheden in looks! We willen jullie dan ook altijd voorzien van de nieuwste inspiratie. Dus we hebben nieuwe earspiration beelden geschoten van de Dream Girl collectie, met een mix van alle collecties. Bekijk alle nieuwe earspiration, get inspired!

Mix & Match

Totaal nieuw in deze collectie zijn de Mix & Match items. Laat je creativiteit in de vrije loop en maak verschillende dream earparties. Of vind je het leuk om gemakkelijk te wisselen van look? Het enige wat je nodig hebt zijn de hoops van Mix & Match met daarbij jouw favoriete pendants! Klaar om eindeloos te combineren? Kijk snel hoe dit in zijn werk gaat! STAP 1: kies een van de Mix & Match hoops als basis. Je kunt kiezen uit de hoop met witte zirconia stenen, de hoop met snake print of een gladde, classic hoop STAP 2: combineer je hoop met één of meer van de 10 pendants uit de collectie Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een korte pendant te combineren met een lange pendant erachter aan dezelfde hoop. Of je draagt meerdere hoops en gaat qua pendant lengte te werk van lang naar kort. It's up to you! Maak oneindige combinaties met de hoops & pendants, geheel in jouw eigen stijl en creëer zo je eigen unieke earparty! Bekijk alle Mix & Match oorbellen en pendants en deel je look met ons door @elinerosinajewelry te taggen in je Instagram post!  

Je winkelwagen

Subtotaal

Doorgaan met bestellen