Eline Rosina

Ketting met letter

Ketting met letter

Hot & happening! Hoe leuk is het om je eigen ketting samen te stellen en op deze manier je dierbaren dicht bij je te houden? Een ketting met de voorletter van je vriend, vriendin, vader, moeder, opa, oma of huisdier. Eindeloos combineren totdat alle letters van het alfabet op zijn.

Initialen ketting

"Mémoire Magique Spring 20” is gelanceerd. Maandenlang is er hard gewerkt aan deze kleurrijke collectie. Well, whats new? Je raadt het misschien al, naast heel veel andere nieuwe items worden er ook twee nieuwe kettingen uitgebracht. Aan deze kettingen kunnen bedeltjes, oftewel charms, gehangen worden. Je kunt kiezen uit verschillende symbolen: uit birthstones, alle letters van het alfabet en persoonlijke symbolen. Onze Spring 20 collectie draait helemaal om jou! Vertel jouw verhaal door het samenstellen van een persoonlijke look and make your own magic. Eline Rosina heeft met deze nieuwe lancering haar collectie enorm uitgebreid! Daarbij kun je met een ketting met een letter oneindig variëren. Wil je nog meer persoonlijke sieraden dragen? Dan staan ook nieuwe oorbellen online die je compleet zelf samen kunt stellen met symbolen, initialen en birthstones.

Stylingtips voor een ketting met letter

Een ketting met initialen blijft altijd! Het geeft een personal touch aan je outfit en daarnaast is een initiaal tijdloos en kan deze altijd gedragen worden. Mocht je van een beetje afwisseling houden, dan is een ketting met afneembare bedeltjes de perfecte optie voor jou. Na een tijdje kan je, met alle verschillende charms van Eline Rosina, een hele nieuwe ketting samenstellen. Een eyecatcher met 5 verschillende charms of een subtielere look met maar één of twee charms. Laat zien wat je draagt en combineer de ketting met een mooie open hals. Dan komt je sieraad het allermooist uit. Mocht je nog geen beeld hebben kunnen schetsen van hoe zo’n ketting met een initiaal er uit ziet, dan hebben wij natuurlijk wat inspiratie voor je: Elke ketting kan met een andere ketting gecombineerd worden. Wil je je neck stack een flinke upgrade geven? Dan raden we je aan om even een kijkje te nemen bij onze kettingen. Combineer een gouden neck stack met een hoge turtleneck of combineer ze juist samen met een diep uitgesneden top. Laat ons weten voor welke letter jouw verhaal vertelt. Deel je verhaal op Instagram en gebruik de hashtag #WearYourStory.  

Je winkelwagen

Subtotaal

Doorgaan met bestellen