Zilveren sieraden

Is zilver het nieuwe goud?

De afgelopen jaren waren gouden sieraden toch wel de publieksfavoriet. Maar onze gouden favoriet krijgt concurrentie! Namelijk van… Zilver! Het is een spannende stap om terug te gaan naar zilveren oorbellen. Daarom hebben wij in deze blog een aantal styling tips voor jou op een rijtje gezet waarmee jij jouw zilveren sieraden perfect kan combineren!

Waar iedereen voor goud kiest, kies voor zilver. 

Ready, set, SILVER! Sterling zilver sieraden zijn de grootste comeback van 2022 en wij zijn fan. Ga voor een bold zilveren ear party & creëer een volle neck stack met prachtige zilveren statement kettingen. Met deze trend mag en kan het allemaal! Pro tip: Heb jij blauwe of groene ogen en licht haar? Lucky you! Zilveren sieraden staan jou het allerbeste, omdat je een lichte ondertoon hebt. 

Mix zilver met gouden sieraden

We snappen het, het is een grote stap om naar volledig zilver te gaan. No worries! Je hoeft je gouden oorbellen niet helemaal links te laten liggen. Combineer jouw golden favourites met jouw 925 sterling silver oorbellen voor een edgy earparty en wees niet bang om voor de “Mixed metals” trend te gaan. Mixed metals is een movement waarbij gouden en zilveren sieraden met elkaar gecombineerd worden. Met deze styling tips kan jij gouden en zilveren sieraden combineren als een pro:

  1. Speel met maten en materialen. Combineer bijvoorbeeld een gladde Classic hoop met de Hammered hoops voor een speels effect.
  2. Wil jij gaan voor de perfecte balans? Draag de verschillende materialen in een oneven verhouding van elkaar. Dus bijvoorbeeld 1/3 deel van je sieraden in het goud en 2/3 deel in het zilver, of andersom. Just the way you like it!
  3. Leg de focus van jouw ear party op één item en voeg hoops en huggies toe voor de juiste balans.

Best of both worlds, right? Genoeg manieren om jouw zilveren sieraden weer in jouw ear party toe te kunnen voegen! Bekijk hier de hele collectie zilveren oorbellen en kettingen.