International Women’s Day

International Women’s Day

Vandaag is het International Women’s Day. Wij bij Eline Rosina vinden het als female team belangrijk om dagelijks stil te staan bij vrouwen en hun positie in de samenleving. Daarom hebben we besloten om vandaag ons steentje bij te dragen!

Free a Girl

Eline Rosina is een merk voor vrouwen, door vrouwen. Met een team dat voor het grootste deel uit vrouwen bestaan, willen we op deze bijzondere dag graag wat extra’s doen. Daarom doneren we vandaag 25% van de omzet aan Free a Girl. 

Wereldwijd zitten er 2 miljoen kinderen, met name meisjes, vast in een situatie van seksuele uitbuiting. Ze worden opgesloten en uitgebuit in onder andere bordelen, massagesalons of in garageboxen. Free a Girl is een non-profit organisatie die zich dag en nacht inzet om deze kinderen te bevrijden en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat degenen die ze uitgebuit hebben daadwerkelijk vervolgd worden.

Meet our founder

Als female founded brand en in het teken van ‘voor vrouwen, door vrouwen’ staat vandaag in de spotlights Hanna Pranger. Als CEO en founder van Eline Rosina spreekt ze over ondernemerschap, fashion trends en haar persoonlijke leven. Benieuwd naar dit interessante item? Bekijk hier het hele interview!

Nieuw item: Sofa Series

In het kader van ‘for women, by women’ leek het ons tof om eens wat anders te doen. Daarom willen wij als female team je graag introduceren aan een nieuw terugkerend item, namelijk: Eline Rosina Sofa Series! In dit item kletsen we maandelijks op de bank met een voor ons inspirerende vrouw. 

In de eerste twee afleveringen spraken we met Milou Tjioe (allround creative) en Yeliz Çiçek (hoofdredacteur LINDA.meiden). Bekijk hier de blogs en hier de video’s van Milou en Yeliz op IGTV.

Je winkelwagen

Subtotaal

Doorgaan met bestellen