HQ makeover

HQ makeover

In deze gekke tijd leek het ons een goed idee om onszelf te verwennen met een kleine HQ makeover. Hello new colors and new furniture! En zoals je het misschien al hebt gemerkt, wij zijn SUPER enthousiast.

In de zomer van 2019 verhuisden we naar dit prachtige kantoor, dat we van een bouwput volledig zelf hebben opgeknapt tot een New Yorks loft vibe pand. Het is elke dag nog steeds een droom om hier te mogen werken -- pinch me, please! 

Vorig jaar hebben we een rebranding doorgevoerd met daarbij een nieuwe website, waardoor we het gevoel hadden dat ons HQ ook wel een update kon gebruiken. Om deze plek zo nóg mooier en inspirerender te maken (en inderdaad, je zult bijna niet geloven dat het nóg mooier kon). Wellicht heb je al wat sneak peeks gespot via de socials.

SPOILER: onze bekende roze muur is niet meer roze!


Inrichting door Sofacompany

Ons HQ moet de plek zijn where all the magic happens en waar collecties tot leven komen. Het moet dus te allen tijde een inspirerende plek zijn én blijven. Daarom stond het team van Sofacompany klaar bij de zoektocht naar de perfecte meubels om die gedachte waar te maken!

Zo werden eerst stoffen en kleuren geselecteerd:

And now we’re here. 😏

WE LOVE THIS. Thanks to Sofacompany!

Je winkelwagen

Subtotaal

Doorgaan met bestellen