How to: Ring stacking

How to: Ring stacking

Hoe meer hoe beter! Dat is de trend bij het dragen van ringen op dit moment, and we love it. We leggen je daarom graag uit wat ring stacking is en hoe jij de perfecte combinaties maakt van jouw ringen.

Wat is ring stacking?

Ring stacking is mega trendy! Ring stacking doe je door meerdere ringen met elkaar te combineren. Er zijn verschillende manieren om een ring stack samen te stellen. Zo kun je meerdere ringen stapelen aan dezelfde vinger, maar je kan ook meerdere ringen aan verschillende vingers van dezelfde hand dragen. Bij ring stacking geldt dan ook de regel: more is more! Doordat er eindeloos veel opties zijn om ringen te combineren en je ook kan afwisselen in de stijlen, is het natuurlijk niet gek dat het op dit moment zo populair is!

Ringen combineren, hoe doe je dat?

Stap 1: Kies een stijl

Houd je van subtiel of ga je liever all out? Kijk vooral wat bij jouw persoonlijke smaak past. Je kan een ring stack maken met dikke ringen zoals onze Bold dome ring, maar natuurlijk ook met kleine ringen zoals de Diamond stacker ring. Daarnaast komen ringen in verschillende soorten en maten en heb je altijd de keuze om voor een plain of sparkly ring stack te gaan!


Stap 2: Bepaal hoeveel ringen je wil dragen

Wanneer je hebt bepaald voor welke stijl je gaat, kun je bepalen hoeveel ringen je wil dragen. Hierbij kan het ook handig zijn om te kijken naar welke outfit je draagt. Kies je voor een opvallende outfit? Dan kan het dragen van dunne neutrale ringen zorgen voor een leuk contrast. Natuurlijk draag je niet elke dag dezelfde outfit en maakt dat het maken van een ring stack nog leuker!

Stap 3: Vorm de basis

Ondanks dat je altijd zelf mag bepalen welke ringen jij het liefst draagt, is het wel handig om een basis te hebben. Een basis bestaat uit minimalistische ringen met of zonder diamanten. Het is belangrijk dat deze ringen overal bij passen zodat je ze gemakkelijk kan combineren. Door deze minimalistische ringen heb je altijd een basis om op terug te vallen voor je ring stack.

Stap 4: Let’s get stacking

Je weet nu voor welke stijl je gaat, hoeveel ringen je daarvoor wil gebruiken en je weet waar je moet beginnen bij met maken van een ring stack. Nu is het tijd om deze aan te vullen met jouw favorieten! Zo kun je jouw basis ring stack aanvullen met bijvoorbeeld onze Diamond star signet ring of Rock solid ring. Er is bij ring stacking geen goed of fout en dat maakt het juist leuk om ook eens uit je comfort zone te gaan door nieuwe combinaties uit te proberen.


Tip: Let er bij ring stacking wel op dat ringen niet te veel tegen elkaar aan gaan schuren. Het is natuurlijk mega jammer als je krassen krijgt op je ringen collectie.  

Ring stacking voor beginners

Is ring stacking nieuw voor jou? En wil je vanaf nu je ringen collectie uitbreiden? Dan kan het handig zijn om te weten welke ring maten bij jou passen! Wij hebben een blog geschreven met alle stappen die je kunt doorlopen om jouw perfect ring maat te vinden! Gevonden? Kijk is naar onze Rock solid collectie. Daar vind je alle ringen die je nodig hebt voor een ring stack die bij jou past!