BTS: Hanna terug van verlof

BTS: Hanna terug van verlof

Als trotse mama ben ik deze week weer aan de slag gegaan na mijn zwangerschapsverlof. Op 29 juli ben ik bevallen van een prachtige dochter Rosie. Waarschijnlijk hebben jullie Rosie en mij af en toe voorbij zien komen in onze Instagram stories, want ondanks dat ik met verlof was kwamen ben ik nog veel op kantoor geweest om mee te lunchen of even koffie te drinken. Mijn eerste week na mijn verlof was meteen een bomvolle week, er staat nog heel veel tofs op de planning voor de komende tijd! De laatste paar maanden van 2019 staan in het teken van een nieuwe collectie, een grote campagne shoot en pop-up events. Daarnaast doen we dit jaar iets extra bijzonders rondom de feestdagen, dus stay tuned! Good to be back in my happy place! X Hanna