Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: BTS: Hanna terug van verlof

BTS: Hanna terug van verlof
Archives

BTS: Hanna terug van verlof

Als trotse mama ben ik deze week weer aan de slag gegaan na mijn zwangerschapsverlof. Op 29 juli ben ik bevallen van een prachtige dochter Rosie. Waarschijnlijk hebben jullie Rosie en mij af en toe voorbij zien komen in onze Instagram stories, want ondanks dat ik met verlof was kwamen ben ik nog veel op kantoor geweest om mee te lunchen of even koffie te drinken. Mijn eerste week na mijn verlof was meteen een bomvolle week, er staat nog heel veel tofs op de planning voor de komende tijd! De laatste paar maanden van 2019 staan in het teken van een nieuwe collectie, een grote campagne shoot en pop-up events. Daarnaast doen we dit jaar iets extra bijzonders rondom de feestdagen, dus stay tuned! Good to be back in my happy place! X Hanna  

Read more

Wanted: Instagram Ear Models
Archives

Wanted: Instagram Ear Models

Een tijdje terug plaatsten we een Ear Models Wanted oproep op Instagram en binnen de kortste keren stroomde de inbox over met jullie inzendingen. Na talloze van earparties te hebben bekeken en hee...

Meer informatie
The launch of Love Revolution Winter '19
Archives

The launch of Love Revolution Winter '19

The Holidays are almost here! Op woensdag 20 november was de launch van onze Winter 19 collectie: Love Revolution! Deze collectie betekent het begin van de feestmaanden en is geshoot in Amsterdam m...

Meer informatie