Eline Rosina

Gouden oorringen

Gouden oorringen

Gouden oorringen, oftewel hoops, zijn de meest gedragen oorbellen ter wereld! Grote oorringen, kleine hoops, met of zonder zirconia stenen, een printje, er is voor iedereen wat te vinden. Draag je gouden hoops voor een zakelijke meeting of als je lekker met een girls night op de bank ligt. They fit with every occasion! De gouden oorbellen van Eline Rosina hebben een 18k gold plating, lees hier. meer over.

Welke kleuren passen bij gouden sieraden?

Gouden oorstekers zijn te matchen met veel verschillende kleuren, zo kun je een basic white of black tee combineren met een full-on gouden look. Wil je een striking look? Donkere tinten doen het ook heel goed in combinatie met goud. Probeer je gouden hoops te combineren met donkergroen, burgundy red of een diepe paarse/blauwe kleur & let it your gold jewels pop out!

How to? Stijl je gouden oorringen

First of all, there are no rules! Wil je jouw look een boost geven met gouden oorringen? Je kan eindeloos veel earparties creëren! Heb je bijzondere occasion met een mooie jurk? Ga voor een paar opvallende oorbellen en draag ze als statement item, zoals de Statement Black Snake Hoops. Heb je aankomend weekend een festival? Layer your hoops! Net als deze look met de North Star Zirconia Hoops, de Victorian Zirconia Hoops, de Five Stoned White Zirconia Hoops en de Chunky Zirconia Hoops. Wissel af tussen zirconia stenen en gladde hoops, of ga voor een volle Mix & Match look met de zwarte zirconia stenen!

Welke sluiting bij welke gouden hoop?

Hoops I did it again! Gouden oorringen komen in verschillende soorten en maten, maar ook sluitingen. Er zijn sluitingen met een ringetje, waarbij je de oorbel sluit door het staafje van de oorbel in de ring te stoppen. Voorbeelden hiervan zijn de best selling Deco Waiver Hoops en de North Star Coin Hoops. Daarnaast heb je ook sluitingen door middel van een steker die je simpelweg door je oor steekt en met een vlindersluiting sluit, dit is het geval bij de Medium Zirconia Hoops en de Leaf Hoops. We love to see your creations! Deel jouw look via Instagram door @elinerosinajewelry te taggen en #elinerosinajewelry te gebruiken. After all, you might spot yourself in our IG stories!  

Je winkelwagen

Subtotaal

Doorgaan met bestellen