Gouden Ketting

Gouden Ketting

Een gouden ketting geeft je outfit net iets meer betekenis of misschien die finishing touch waar je naar op zoek was. Gouden kettingen zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Van een twisted rope ketting waarmee je een statement maakt tot bijvoorbeeld de subtiele en klassieke flat snake chain. Even tussen neus en lippen door: deze flat snake chain is overigens ideaal om te gebruiken als basis voor een volle nek stack of kan juist heel chique gedragen worden wanneer je deze los draagt. Thank me later.

 

Echt gouden kettingen

Zoals je misschien al weet, of nog niet, zijn al onze gouden sieraden van 925 sterling silver en zijn de gold plated sieraden overgoten met een 18k gouden plating. De gold plated sieraden en dus ook de gouden kettingen van Eline Rosina hebben allemaal een basis van 925 sterling zilver. Dit is een edelmetaal van hoogwaardige kwaliteit. De zilveren basis wordt als het ware in een bad met goud gedoopt. Hierdoor ontstaat er een glanzend laagje echt goud met een mooie glanzende afwerking. Bovendien zijn de goudkleurige oorbellen en kettingen uit de collectie voorzien van een beschermende E-coating. Hierdoor blijft de kwaliteit van die sieraden nog langer behouden. Eline Rosina is oorspronkelijk begonnen met het verkopen van uitsluitend oorbellen. Maar nu zijn we inmiddels al 5 jaar verder en verkopen we ook kettingen; gouden kettingen en zilveren kettingen. 

Layer the gold

But that’s not all. We zijn namelijk helemaal fan van layering. Daarmee bedoelen we het dragen van meerdere kettingen bij elkaar. Je kan er dan lekker op los combineren met gouden kettingen. How to layer? Begin met een basic gouden ketting die wat korter is dan alle andere gouden kettingen die je wil dragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Tiny dots necklace. Of, super leuk voor een zomer-look, de Short Freshwater Pearl necklace in gold plated sterling silver. Vanuit hier zoek je naar 2 of 3 langere kettingen met bijvoorbeeld een hanger.

Hierboven zie je wat inspiratie om je gouden ketting te combineren met andere kettingen. Laat ons zien hou jij je favoriete gouden ketting combineert of afstemt op je look via onze Instagram. En wie weet zien we jou maandag tijdens de Spotted This Week terug op onze Story.