Gold plated ketting

Gold plated ketting

Een gold plated ketting is the perfect accessory for all occasions! Het leuke van gold plated kettingen is dat je er alle kanten mee op kunt en dat ze geen totale aanslag hoeven te zijn op je portemonnee. Bovendien zijn deze goudkleurige kettingen er in allerlei soorten en maten, zodat je er altijd wel eentje vindt die bij je past. Wat zijn de most wanted gold plated necklaces en hoe draag je ze? We vertellen je er alles over!

Ga well rated met een ketting gold plated

Gold plated kettingen zijn ideaal als je op zoek bent naar een betaalbare gouden ketting. Een gold plated ketting wordt ook wel een verguld gouden ketting genoemd. Dit wil zeggen dat de ketting een andere kern heeft (bijvoorbeeld zilver) en wordt voorzien van een laagje echt goud. Qua look en feel dus nagenoeg hetzelfde. Een gold plated kettinkje is niet van massief goud, maar dat verschil voel je vooral in het feit dat gold plated ketting relatief betaalbaar is.

Gold plated ketting dames

Gold plated kettingen voor ladies zijn hotter than hot. Of je nu gaat voor een dikke verguld gouden ketting of voor een dunner exemplaar; opvallen doet ie altijd. In de positieve zin van het woord dan. Je hebt de gold plated ketting met hanger, zoals de populaire gouden ketting met coin maar ook gold plated kettingen zonder hanger.

Persoonlijk vinden wij het altijd leuk om bij een ketting onze eigen hangertjes te selecteren. Zo maak je het lekker persoonlijk en onderstreep je je eigen stijl op een manier die goed voelt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gold plated ketting met letter? Ook een combi van letters en bedeltjes is very charming. Wij zijn fan!

Hit em high hit em low

Als je meerder gold plated kettinkjes wil combineren, is het leuk om te kiezen voor verguld gouden kettingen in diverse lengtes. Zo layer je je gold plated necklaces op immer elegante wijze en creëer je gelijk meer diepgang. Zo combineer je je gold plated ketting van 60 cm of gold plated ketting van 70 cm bijvoorbeeld met een gold plated ketting van 50 cm voor een gelaagd en sophisticated effect.

Voor een extra twist is het ook leuk om te combineren met dangles. Draag aan de kortere ketting geen hanger en aan de langere juist wel één of meerdere. Ook het combineren van een dikke ketting gold plated met een dunner exemplaar geeft je neck stack een gouden randje.

De gold plated kettingen van Eline Rosina

Bij Eline Rosina ontwerpen we al onze gold plated necklaces met veel liefde zelf. Voor de basis van onze kettingen die gold plated zijn, gebruiken we alleen hoogwaardig 925 sterling zilver. De plating waarmee we werken is altijd een 18-karaat golden plating die bovendien wordt afgewerkt met een aanslagvrije coating.

Of je nu wil gaan voor een initialen ketting die gold plated is of voor een minimalistische vergulde ketting in goud. Als je een gold plated ketting wil kopen, kun je met onze collectie alle kanten op. The choice is yours! Hier lees je meer over de materialen die we gebruiken en hoe je deze het beste kunt verzorgen.

Draag je ketting gold plated op jouw manier!

Of je nu gaat voor een subtiele en korte gold plated ketting of juist gaat voor lang, groots en meeslepend; we’ve got your neck! Wil jij jouw statement met ons delen? We’d love to hear from you! Tag @elinerosinajewelry op Instagram en wie weet zie je jouw neck stack terug op onze stories!