Earparty

Earparty

Het begrip “earparty” heeft zich de laatste tijd erg ontwikkeld. Er lekker op los mix en matchen zodat je van elk oor een feestje maakt. Het laten schieten of piercen van meerdere gaatjes in het oor is namelijk helemaal hot. The more the better. Dat is natuurlijk goed nieuws want wij houden van vol en veel. Een oor vol gouden hangers of juist een subtiele look met sparkly silver studs? Elke earparty is een andere en allemaal zijn ze even uniek.

Het samenstellen van je perfecte earparty

De lente is begonnen en dat betekent dat de zon gaat schijnen en de bomen weer in de bloei staan. Voor de meeste mensen betekent dat ook de dag doorbrengen in een goede en vrolijke mood. Dit zien we natuurlijk maar al te graag terug in je look. Een leuke spijkerjeans met een fleurige top maak je natuurlijk af met niets anders dan kleurrijke oorbellen. Neem een kijkje bij bijvoorbeeld de Over The Rainbow hoops. Combineer deze en je krijgt een toffe earparty zoals hieronder.

Zorg er altijd voor dat er balans is in de verzameling oorbellen die je wilt dragen. De oorbellen komen namelijk het allermooist uit wanneer je aandacht besteed aan de volgorde. Een subtiele classy look creëer je bijvoorbeeld door hoops van groot naar klein te rangschikken, zoals hieronder. Geef een finishing touch aan je earparty door een ear cuff of een pave ear cuff toe te voegen.

Black zirconia earparty

Eline Rosina heeft een hele hoop sieraden die zijn ingelegd met zirconia stenen, in alle kleuren van de regenboog. Een zirconia steen is een kunstmatige steen die heel erg op een diamant lijkt. Dat komt omdat de zirconia steen een vergelijkbare glans heeft met een diamant. Daarbij is een zirconia steen ook heel goed bestand tegen krassen. Waar een diamant een 10 scoort op hardheid, scoort de zirconia een 8.5. Hij kan dus echt wel tegen een stootje. Zwart gaat nooit uit de mode, en is dus lekker tijdloos. Onze black zirconia oorbellen uit onze Atelier Collection zijn ook helemaal hot. Een oor met gold plated oorbellen ingelegd met zwarte zirconia stenen geven jou look net een beetje dat edgy randje.

Of juist een keer een zilveren earparty met zwarte zirconia stenen om die shiny look perfect te laten uitkomen zoals hieronder. Combineer statement oorbellen met dunnere hoops en laat je earparty spreken!

Ben je nou benieuwd naar nog meer toffe earparty’s? Op onze website staat een pagina waarop allerlei earspirations staan. Neem hier een kijkje en doe wat inspiratie op voor je eigen unieke earparty!