Eline Rosina

Ear cuff

Ear cuff

Meet the ear cuff!  Deze bestseller is de nieuwste trend op het gebied van oorsieraden. Bij Eline Rosina zijn er van deze ear cuff drie varianten: de Pink helix ear cuff, de ear cuff met snake print, de ear cuff met zwarte zirconia stenen uit de Love Revolution collectie en de chunky zirconia ear cuff als echte eyecatcher. Today, we will share all the ins & outs about this piece!

Wat is een ear cuff?

Een ear cuff is de perfecte oplossing als je wel graag meer oorbellen wil dragen, maar geen fan bent van de piercer. Met een ear cuff creëer je de look van piercings zonder dat je hiervoor extra gaatjes hoeft te laten piercen. Een ear cuff is een oorsieraad dat je simpelweg om je oor heen klemt en you’re good to go! De bolletjes aan beide uiteindes van de cuff zorgen ervoor dat je 'm niet verliest. 

Hoe werkt de ear cuff?

Het dragen doen van een ear cuff is super simpel en werkt als volgt: je schuift de ear cuff over het smalste gedeelte van je oor naar beneden, tot je op het deel van je oor komt waar de cuff blijft hangen. Let op dat je de cuff niet open trekt of dichtknijpt bij het in- en uitdoen, hiermee kun je de ear cuff verbuigen! Check de video hierboven voor een demonstratie. 

Oorsieraden combineren met de ear cuff

Let's add a cuff to your eargame! Je kan ervoor kiezen om de earing met cuff vrij clean te dragen met een paar statement oorbellen. Of je gaat voor een full-on Mix & Match look met veel oorbellen! Looking for a bold look? Ga voor een layer-up met je cuffs! Plaats meerdere cuffs over elkaar heen & combineer ze! Oftewel, dit oorsieraad kan aan iedere look worden toegevoegd, that's a promise ;) ear cuff

Helix ear cuff

Living for a fully pierced look? Naast de regular variant van de ear cuff is de nieuwste variant van de earcuff verkrijgbaar als helix! De pavé helix ear cuff goud of pavé helix ear cuff zilver zijn het must have item wat ervoor zorgt dat je earparty een edgy twist krijgt. In the mood for some colour? De helix ear cuff is er ook in een variant met pink zirconia stenen!

Take care of your cuff

Het verzorgen van je sieraden is altijd erg belangrijk, dit geldt ook voor je ear cuff. Om zolang mogelijk plezier te hebben van je oorsieraad wordt geadviseerd om deze niet om te houden tijdens het slapen, douchen, sporten, zwemmen, etc. Dit om te voorkomen dat de ear cuff verbuigt of dat je hem verliest. Ook zorgt dit ervoor dat je ear cuff zijn mooie glans blijft behouden! Ben je meer fan van een ear cuff zilver of een ear cuff goud? Laat het ons zien op Instagram en vergeet niet om @elinerosinajewelry te taggen in je post!  

 

Je winkelwagen

Subtotaal

Doorgaan met bestellen