De finishing touch voor je earparty

De finishing touch voor je earparty

Ear cuffs zijn de laatste tijd enorm populair. Niet zo gek ook, want met ear cuffs breid je je ear party uit zonder nog een piercing erbij te nemen. Ear cuffs zijn er in allerlei soorten en maten waardoor oorbellen combineren nog leuker wordt. Maar wat zijn ear cuffs nou precies en hoe draag je ze? We vertellen je er graag alles over. Lees snel verder en ontdek de wondere wereld van de ear cuff!

Bij Eline Rosina zijn er van deze earcuff drie varianten: de Zirconia earcuff, de ear cuff met snake print, de ear cuff met zwarte zirconia stenen uit de Love Revolution collectie en de chunky zirconia ear cuff als echte eyecatcher. 

Wat is het?

Een ear cuff is de perfecte oplossing als je wel graag meer oorbellen wil dragen, maar geen fan bent van de piercer. Met een ear cuff creëer je de look van piercings zonder dat je hiervoor extra gaatjes hoeft te laten piercen. Een ear cuff is een oorsieraad dat je simpelweg om je oor heen klemt en you’re good to go! De bolletjes aan beide uiteindes van de cuff zorgen ervoor dat je 'm niet verliest. 

Een ear cuff is een oorbel die je zonder gaatje kunt dragen. Oorbellen zonder gaatjes go long way back en ook oma verraste in haar tijd met een set indrukwekkende clip oorbellen. Een ear cuff zonder gaatje is hier een modern antwoord op.

Ear cuffs werken net iets anders en worden – in tegenstelling tot grandma’s klipoorbellen – niet in de oorlel maar in de oorschelp zelf gedragen. Ear cuffs zien eruit als een piercing maar zijn in feite dus klemoorbellen die gemaakt zijn om jouw ear party compleet te maken!

Hoe draag je deze oorbellen?

De vragen die wij vaak krijgen omtrent ear cuffs variëren van ‘hoe doe je een ear cuff in?’ tot ‘hoe werken ear cuffs?’. Gelukkig kunnen we hier vrij simpel over zijn. Een ear cuff indoen is echt peanuts: 

  • Breng de ear cuff op het smalste gedeelte van je oorschelp aan;
  • Schuif je ear cuff naar de place to be die jij in gedachte hebt;
  • Knijp desnoods de ear cuff lichtjes aan en you’re good to go!

Doet je ear cuff pijn? Ai, dat is niet de bedoeling. Schuif de ear cuff naar een iets dunner gedeelte van je oorschelp. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden gaat niet op voor een goed geplaatste ear cuff.

Praktisch:
Het dragen van van een ear cuff is super simpel en werkt als volgt: je schuift de ear cuff over het smalste gedeelte van je oor naar beneden, tot je op het deel van je oor komt waar de cuff blijft hangen. Let op dat je de cuff niet open trekt of dichtknijpt bij het in- en uitdoen, hiermee kun je de ear cuff verbuigen! Check de video hierboven voor een demonstratie. 

Oorsieraden combineren met de ear cuff

Let's add a cuff to your eargame! Je kan ervoor kiezen om de earing met cuff vrij clean te dragen met een paar statement oorbellen. Of je gaat voor een full-on Mix & Match look met veel oorbellen! Looking for a bold look? Ga voor een layer-up met je cuffs! Plaats meerdere cuffs over elkaar heen & combineer ze! Oftewel, dit oorsieraad kan aan iedere look worden toegevoegd, that's a promise ;) 

Helix ear cuff

Living for a fully pierced look? Naast de regular variant van de ear cuff is de nieuwste variant van de earcuff verkrijgbaar als helix! De pavé helix ear cuff goud of pavé helix ear cuff zilver zijn het must have item wat ervoor zorgt dat je earparty een edgy twist krijgt. In the mood for some colour? De helix ear cuff is er ook in een variant met pink zirconia stenen!

De leukste cuffs

Wat de leukste klemoorbellen zijn, hangt natuurlijk helemaal van jouw persoonlijke stijl af. Vandaag de dag beken je kleur met een gouden ear cuff of ear cuffs in zilver. Deze moderne klipoorbellen kunnen eigenlijk altijd en geven jouw look net dat beetje extra! Met een zilveren ear cuff of gouden ear cuff maak je van jouw ear candy een ware eye-catcher!

Natuurlijk kun je ear cuffs ook eenvoudig combineren. Zo combineer je een ear cuff met ketting bijvoorbeeld met een subtielere variant. Of ga voor een ear cuff met steentjes to add some extra sparkle! Met de ear cuffs van Eline Rosina sla je nooit de plank mis!

Waar kun je deze oorbel kopen?

Wil jij ear cuffs kopen? Bekijk dan snel onze fabulous collectie ear cuffs. Je slaagt bij ons voor ear cuffs in gold maar ook zilveren ear cuffs ontbreken natuurlijk niet in onze collectie. De gouden variant heeft een basis van 925 sterling silver maar is daarna ondergedompeld in 18-karaats goud. De steentjes die wij gebruiken in onze ear cuffs zijn zirconia steentjes, a girl’s best friend maar dan betaalbaar.

Take care of your jewelry

Het verzorgen van je sieraden is altijd erg belangrijk, dit geldt ook voor je ear cuff. Om zolang mogelijk plezier te hebben van je oorsieraad wordt geadviseerd om deze niet om te houden tijdens het slapen, douchen, sporten, zwemmen, etc. Dit om te voorkomen dat de earcuff verbuigt of dat je hem verliest. Ook zorgt dit ervoor dat je ear cuff zijn mooie glans blijft behouden! Ben je meer fan van een ear cuff zilver of een ear cuff goud? Laat het ons zien op Instagram en vergeet niet om @elinerosinajewelry te taggen in je post!  

 

Alle Ear cuffs

Bekijk alles

Je winkelwagen

Subtotaal

Doorgaan met bestellen