Doortrekoorbellen

Threaders maken je earparty compleet

Helemaal van nu zijn de threaders in allerlei soorten en maten. Met een doortrek oorbel kom je altijd on fleek voor de dag en fleur je elke outfit op. Wat zijn doortrek oorbellen precies en hoe draag en combineer je ze? Lees er alles over!

Threaders: we trekken 'm door!

Doortrekoorbellen zijn oorbellen met ketting en worden ook wel doorhaal oorbellen, chain oorbellen of threaders genoemd. Ze zijn niet meer uit het moderne straatbeeld weg te denken Gelukkig maar, want we love em! Je kunt doortrekoorbellen met een balkje door de piercings in je oren trekken en ze zo dragen op een manier die bij je past.

Als je meerdere gaatjes hebt, kun je er ook eens voor kiezen om ‘creatief te rijgen’ met threaders. Zo draag je je doorhaal-oorbellen door één gaatje, door twee gaatjes of zelfs drie gaatjes. Doortrekoorbellen combineren met knopjes of ringetjes is ook très cool! It’s your (ear)party and you thread how you want to!

Double trouble

Threader oorbellen zijn er in allerlei verschillende uitvoeringen. Het belangrijkste verschil zit hem in het aantal threaders. Je hebt namelijk de single threader bestaande uit de naam zegt het al – één threader. Je hebt ook de double threader variant die bestaat uit twee doorhaal oorbellen aan elkaar.

De meeste doortrekoorbellen hebben aan één kant een staafje of balkje om de oorbel in te doen. Een single threader heeft vaak twee verschillende uiteinden. Aan de andere kant zit dan een knopje of andere eye-catcher. Vaak wordt het staafje aan de achterkant gedragen, zodat het knopje, bloempje, ringetje, kruisje of whatever aan de voorkant kan shinen.

Voor iedere smaak en voor elke look

Het mooie van doortrekoorbellen is dat je er letterlijk en figuurlijk elke kant mee op kan. Of je nu een voorkeur hebt voor zilveren doortrekoorbellen of gouden doortrekoorbellen: een doortrekoorbel kan altijd! Je hebt ook nog verschil in lengte. Zo heb je doortrekoorbellen die lang zijn maar ook korte doortrekoorbellen zijn een ware lust voor het oor. En voor het oog natuurlijk!

A numbers game

Doortrekoorbellen doen het geweldig als single piece maar zeker ook in een set. Hoe jij je threader draagt, bepaal je lekker helemaal zelf. Hoeveel doortrekoorbellen je draagt natuurlijk ook. Zo kun je gaan voor één chain oorbel als statement, maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om in beide oren een doorhaal oorbel te dragen. Dat mogen twee dezelfde zijn but they might as well be not. Aan jou de keuze!

Threaders: uniek zoals jij

Het allerbelangrijkste is dat jij oorbellen draagt die bij je passen. Van die oorbellen waarvan je meteen denkt: yes! Love at first sight, je weet wel. Onze collectie doortrekoorbellen is gemaakt om jou precies dat gevoel te geven. Geen instant yes gevoel? Kijk dan zeker even verder en check ook eens onze collectie single pieces. Hier vind je unieke oorbellen en ook een single chain on hoops om maar eens wat te noemen.

Doortrekoorbellen voor iedereen

Bij Eline Rosina werken wij dagelijks aan het uitbreiden van onze collectie. Jouw verrassen met affordable luxury die écht bij je past, is daarbij ons uitgangspunt. Al onze designs maken we zelf van hoogwaardige sterling silver of in gold plated variant. Wist je dat je bij sommige items zelf kan mee designen?

Heb je vragen over onze doortrekoorbellen of over onze designs? Neem dan vooral contact met ons op. We are happy to help and will do everything to make you shine!