Sieraden trends voor de feestdagen

Dit zijn de sieraden trends voor de feestdagen

Are you ready for the December days? We are! In deze blog lees je de nieuwste sieraden trends voor de feestdagen van 2021. 

Glitter oorbellen tijdens de winter van 2021

Deze winter blijven we sparkly oorbellen terug zien komen and we love it! Combineer sparkly items met classic hoops voor een elegante look. Of pak uit met statement items voor een edgy aanwezige look waarmee jij de show steelt tijdens de feestdagen. Zie hier onze statement items die perfect zijn voor de feestdagen

Kleurrijke oorbellen najaar 2021

Add a little fun to your earparty with our colourful hoops, earrings and dangles! Tijdens de feestdagen gaan we veel kleur zien. Denk aan kleuren die geïnspireerd zijn door de natuur die jouw look een magische touch geeft. Eline Rosina biedt kleurrijke dangles en hoops in de Atelier Collection waarmee jij tijdens de kerst helemaal all out kan gaan. Halverwege november 2021 lanceert Eline Rosina haar wintercollectie genaamd “MYSTIC”. Deze collectie zit vol met kleurrijke dangles en statement items om jouw kerst outfit mee af te maken en zal zeker ook nog een sieraden trend blijven tijdens de winter van 2022. 

Parel oorbellen

Tijdloze parels tijdens de feestdagen van 2021

In oktober is de “PALOMA” collectie gelanceerd en deze collectie beschikt over veel mooie “pareltjes”. We know you want this! Pareloorbellen is de perfecte sieraden trend voor de feestdagen om jouw elegante look mee af te maken. Naast de “PALOMA” collectie, heeft de Atelier Collection van Eline Rosina ook een aantal mooie parel dangles die heel mooi te combineren zijn met de rest van de Atelier Collection.

Classic sieraden trend tijdens het najaar van 2021/2022

Give your Christmas look that luxury feel with our Classics Collection! Een trend die altijd goed is tijdens de feestdagen zijn toch wel tijdloze classics. De Classic Collection bestaat uit grote en kleine oorbellen en hierin heb je de keuze voor plain en sparkly. Deze oorbellen zijn de perfecte basis voor jouw earparty tijdens de feestdagen en zijn super makkelijk te stylen.