Cadeautips

Cadeautips

Sieraden cadeau krijgen is als vrouw natuurlijk altijd goed, maar ook erg persoonlijk en daardoor kan het lastig zijn om iets passend uit te zoeken voor bijvoorbeeld je moeder, je zus, vriendin, collega of partner. Deze sieraden giftguide met cadeautips is here to rescue! Dus om te beginnen is het belangrijk om te kijken welke stijl het bij haar past. Gaat ze liever voor een goede basic? Of grote sieraden? Let's find the match!

Bigger is better - Gifts #1

Let's spice up her eargame! Is ze niet bang om op te vallen? En houdt ze wel van een beetje extra? Dan is ze duidelijk klaar voor een groot paar statement oorbellen! Iedere collectie van Eline Rosina bevat statement items, zoals de Long Chains Earrings en de Statement l'Amour Earrings. Wanna see more? Bekijk hier alle statement items uit onze collectie!

Keeping it classy - Gifts #2

Is ''classy'' her second name? Dan is ze zeker een match met onze Indian Summer en Limited Edition collectie! Deze collecties bestaan uit sieraden met echte zoetwater parels, zoals de Short Freshwater Pearl Necklace of de Limited Freshwater Pearl Maxi Hoops. Parels hebben een flinke comeback gemaakt en deze items behoren inmiddels tot een van de bestsellers van Eline Rosina. Perfect voor de klassieke vrouw of om juist te combineren met knitwear om het wat stoerder te maken.

New look every day - Gifts #3

Zit deze vrouw bomvol creativiteit? En heeft ze het liefst iedere dag een andere look? Let me introduce you, our Atelier Collection Nice to meet you! Onze populairste collectie bestaat uit 4 verschillende hoops met o.a. witte zirconia stenen en classic hoops, die je kunt combineren met een van onze 16 verschillende dangles. Is ze klaar om eindeloos te combineren? Atelier Collection is here for her!

Always in for a print - Gifts #4

Hangt haar kast vol met toffe prints? En is ze altijd opzoek naar net iets extra's? She got to love our snake prints! Zoals de Limited Snake Print Heart Earrings of de Statement Snake Print Earrings, of doe wat inspiratie op bij onze earspiration pagina. Want er zijn namelijk ook toffe Atelier Collection items met snake print!

Loves a good basic - Gifts #5

Every woman needs goods basics. Vind je het nog lastig om te kiezen wat het beste bij haar past? Of weet je dat ze dol is op basic items? Dan zijn items zoals de Midi Hoops 16mm en Tiny Dots Necklace zeker iets voor haar.  Deze items kunnen letterlijk aan iedere look toegevoegd worden, maar zijn ook mooi te combineren met elkaar zoals in deze earspiration! Ben je klaar met je cadeau voor moeder of cadeau bestevriendin maar zoek je toch nog iets extra's om je cadeautje helemaal af te maken? Met een ear cuff, threader of paar minimal earrings kan je nooit de plank misslaan! Good luck with shopping ;)