A day at the office

A day at the office

Sinds de lancering van Eline Rosina begin 2014 zijn we flink gegroeid. Zo hebben we afgelopen augustus een belangrijke stap gezet, namelijk: het openen van een knus en gezellig kantoor in hartje Nijmegen (adres: van Welderenstraat 75)! Op werkdagen houdt team Eline Rosina zich hier bezig met alles wat komt kijken bij het onderhouden van een sieradenlabel. In deze blog geven we je een kijkje achter de schermen op kantoor bij Eline Rosina. We beginnen de week altijd met het halen van verse bloemen. Deze kleurige, fleurige en lekker ruikende toevoeging staat op onze werktafel. Bloemen maken gelukkig, dus dit zorgt voor een fijne vibe op kantoor!
Werken op een lege maag; dat kan niemand. Bovendien word je hier niet bepaald vrolijk van. Om een hangry mood te voorkomen, zorgen wij voor genoeg eten en drinken in onze knalroze koelkast. Een echte eyecatcher op kantoor!
Het kantoor bestaat uit een werkgedeelte en een showroom gedeelte waar alle oorbellen worden geshowd. Het kantoor is nu nog niet voor klanten geopend, maar hier gaat verandering in komen. In december wordt het kantoor namelijk twee keer omgetoverd tot pop-up shop! Dit zal gebeuren op 1-2-3 en 22-23-24 december. Laat dit nu precies goed uitkomen voor de feestdagen... Like onze Facebookpagina en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!
Mocht je niet kunnen wachten op de pop-up shop of wil je gewoon graag een keer langskomen? Schroom dan niet om ons te mailen (info@elinerosina.com)!