7 x statement oorbellen voor minder dan 50 euro

7 x statement oorbellen voor minder dan 50 euro

Going all out is our thing! En hoe doe je dat nou beter dan met echte statement pieces? Ben jij op zoek naar statement pieces zonder hoge prijskaartjes? We got you covered! Wij hebben onze favoriete statement oorbellen voor minder dan 50 euro even voor je op een rijtje gezet.

Een statement zonder grote oorbellen

Je hebt ze vast al een keer voorbij zien komen, our most Iconic pieces. Deze best selling statement pieces zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. De Icon hoops zijn echte classics en zijn de basis voor iedere statement earparty. Mocht je jouw earparty nog verder willen uitbreiden, zijn deze hoops leuk te combineren met sparkly Atelier pieces.

The Parisian dream

Oui, oui! Met deze oorbellen steel jij de show. Deze statement oorbellen zorgen met hun Paris look en feel voor een opvallende look! Door dit design zijn de Croissant hoops perfect om alleen te dragen, maar kunnen ze ook goed gecombineerd worden met andere statement sieraden.

In love met grote oorbellen

These hoops are new to the statement family! Lucky for you, kan met deze prijs iedereen genieten van deze eye-catchers. Ben jij ook al fan van deze Large hammered hoops? We’ve got good news! Deze hoops zijn namelijk te combineren met de kleinere variant: Hammered hoops ook uit de Paloma collectie. Een upgrade voor je statement look dus!

Grote oorringen, classics edition

Op zoek naar items voor een luxury feel zonder daar de hoofdprijs voor te betalen? Neem dan eens een kijkje naar onze Classics collectie. Hierin vindt bijvoorbeeld onze Classic plain hoops! Deze oorbellen passen bij elke gelegenheid en zullen je altijd een opvallende luxe uitstraling geven!

Pearls with statement

O, how we love some glamour! En hoe leuk is het om statement met girly glamour te combineren. Hoe ziet dat er dan uit? Meet our Freshwater pearl hoops. Deze hoops zijn de perfecte toevoeging aan iedere earparty! Combineer het met andere statement sieraden, of houd het simpel zodat de parels alle aandacht krijgen!

Statement with sparkle

This one’s for all our single piece lovers! Statement oorbellen betekend niet altijd het dragen van grote oorbellen of grote oorringen. Ook een single piece kan ervoor zorgen dat jouw earparty die statement feel krijgt. De Single chain on hoop is een perfect voorbeeld hiervan. Voeg deze single piece toe aan jouw earparty en your good to go!

Nu is de keus aan jou! Met welke van deze 7 statement hoops voor minder dan 50 euro ga jij aan de slag om de perfecte earparty te maken? Shop ze hier!