5 sieraden musthaves die iedere vrouw moet hebben

5 sieraden musthaves die iedere vrouw moet hebben

Ook al komen wij steeds met nieuwe items en kun jij je sieraden collectie steeds meer uitbreiden, zijn er een aantal sieraden die niet mogen missen! Ga back to basic met echte sieraden musthaves voor iedere vrouw. We helpen je vast op weg met onze top 5! 

De perfecte gouden oorbellen

Wij zijn groot fan van een earparty vol sparkle en glamour. Maar het is nooit verkeerd om goede basis oorbellen in je sieraden collectie te hebben. Dus even geen pavé en zirconia, maar back to basic met plain hoops! Deze basis oorbellen zijn geschikt voor iedere gelegenheid en kun je dragen bij elke outfit. 
Houd je van minimalistische oorbellen? Dan zijn de Tiny hoops en plain huggie hoops de perfecte basis oorbellen voor jou! Wil je dat je basis oorbellen toch meer opvallen? Voeg dan de Frame hoops of Icon hoops toe aan jouw collectie!

Gouden ring, een leven lang plezier

Ben jij op zoek naar een sieraad waar je een leven lang plezier van kunt hebben? Voeg dan een 14k solid gold ring toe aan je collectie. Een gouden dames-ring is tijdloos en kan overal mee gecombineerd worden en kan dus over en altijd gedragen worden. Een gouden ring past in principe bij elke outfit. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over je outfit. Een klassieker dus om jezelf echt blij mee te maken.

Oorknopjes

Kleine oorknopjes zijn altijd handig om te hebben. Doordat ze vaak niet direct opvallen zijn ze de perfecte toevoeging van een earparty. Daarnaast zijn studs echte basis stukken. Ze passen overal bij en kunnen bij elke gelegenheid gedragen worden. Dus of je nu naar je werk of een feest gaat, met studs maak jij iedere look compleet! 

Kettingen

Zonder ketting is een sieraden collectie niet compleet. Een gouden ketting of zilveren ketting is de finishing touch voor elke outfit en zal ervoor zorgen dat je nog meer straalt! Kettingen zijn er natuurlijk in verschillende soorten en maten en die kunnen ook weer op verschillende manieren worden gedragen. Je hebt de perfecte basis ketting gevonden als het prima alleen te dragen is en het overal bij matcht. Maar je mag er natuurlijk ook voor kiezen om je kettingen te combineren.

Statement oorbellen

Statement oorbellen, we love them! Statement oorbellen zijn namelijk niet alleen bedoeld om te dragen tijdens een feestje of speciale gelegenheid. Deze opvallende oorbellen are meant to be noticed! Ook in de statement departement is er voor ieder wat wils. Zo vind je in onze collectie statement items met pavé setting, zirconias of een full plain design.