4 tips voor het kiezen van de juiste ear cuff

4 tips voor het kiezen van de juiste ear cuff

Ear cuffs, we zijn er dol op! Gemakkelijk om te dragen en stylen met elke earparty. Benieuwd hoe jij de juiste ear cuff vindt voor jouw earparty? Wij helpen graag en hebben wat tips op een rijtje gezet.

Bepaal waar je de ear cuff wil dragen

Voor het kiezen van de juiste ear cuff is het belangrijk dat je nadenk over de plek waar je het wil dragen. Er zijn namelijk verschillende plekken op je oor waar je een ear cuff kunt plaatsen. De cuffs hebben dan ook verschillende maten, vandaar dat je hier van tevoren over na moet denken.

Bij Eline Rosina vind je normale ear cuffs, maar ook helix ear cuffs. De naam zegt het al, deze zijn speciaal gemaakt om te dragen op de plek op de plek van de helix piercing.

Kies de stijl van je ear cuff

In sieraden heb je verschillende stijlen, dus ook de ear cuff komt in verschillende soorten en maten. Een grote opvallende ear cuff zou een perfecte match zijn met jouw statement oorbellen. Een opvallende ear cuff hoeft niet altijd sparkly te zijn, onze Dome ear cuff is daar het voorbeeld van.

Back to basic! Door een earparty te maken met oorbellen in dezelfde stijl creëer je een rustige look die over bij past. Je kunt hiervoor het best een gladde of minimalistische ear cuff dragen. Past een look vol glam toch beter bij jou? Dan zijn de ear cuffs met zirconia steentjes een echte musthave!

Hoeveel ear cuffs wil je dragen?

Een ear cuff is de echte finishing touch van elke look. Het leuke aan deze nep piercings, is dat je er zo veel kan dragen als je zelf wil! Je look hoeft dus niet al compleet te zijn na het toevoegen van één ear cuff. Het juiste aantal ear cuffs bestaat niet, maar je kunt wel kijken wat het beste bij je past. Zo kun je bij het dragen van veel verschillende oorbellen kiezen voor één statement ear cuff. En een earparty van maar één of twee oorbellen maak je compleet met meerder ear cuffs boven elkaar. Er zijn heel veel mogelijkheden, dus experimenteer en vind jouw perfecte combinatie!

Kijk naar je sieraden collectie

Weet je niet wat voor een ear cuff je moet kiezen? Kijk dan eens naar je huidige sieraden collectie. Heb je veel sparkly statement pieces? Dan kan het leuk zijn om dit aan te vullen met een plain ear cuff. Misschien zit jouw sieraden collectie vol met kleurtjes en kan je hier geen genoeg van krijgen. Dan zijn de ear cuffs met gekleurde zirconia steentjes perfect voor jou!