3 redenen om te kiezen voor een ear cuff

3 redenen om te kiezen voor een ear cuff

Ear cuffs zijn al een langere tijd erg populair. Wij vinden dat niet gek, want dit oorsieraad is niet alleen superleuk om te dragen met je andere sieraden maar heeft ook voordelen! Benieuwd waarom je vandaag nog zou moeten kiezen voor het dragen van een earcuff? Wij vertellen je er alles over!

Geen extra piercing nodig

Wil jij nog meer oorbellen toevoegen aan je earparty, maar ben je geen fan van de piercer? Dan is een ear cuff de perfecte oplossing voor jou! Door het dragen van een ear cuff creëer je een look dat lijkt op piercings zonder dat je daar extra gaatjes voor hoeft te laten schieten. 

Een ear cuff is namelijk een oorsieraad dat je om je oor heen klemt. Het dragen van oorbellen zonder gaatjes kan je doen denken vroeger. Er was een tijd waarin er veel klipoorbellen werden gedragen. Alleen werden die in de meeste gevallen aan de oorlel gedragen en een ear cuff draag je aan je oorschelp. 

Ear cuffs: Makkelijk te dragen

Het dragen van van een ear cuff is super simpel en werkt als volgt: je schuift de ear cuff over het smalste gedeelte van je oor naar beneden, tot je op het deel van je oor komt waar de cuff blijft hangen. Je kunt je earparty dus binnen no-time een upgrade geven. Zo kun je ook op de vroege ochtend op weg naar je werk je look nog een extraatje geven zonder daar veel moeite voor te doen.

Let op: Je kan de ear cuff niet open trekken of dichtknijpen bij het in- en uitdoen. Als je dat wel zou doen bestaat de kans dat de ear cuff kapot gaat. 

The finishing touch

Naast dat een earcuff heel gemakkelijk is te dragen en je er geen extra piercing voor hoeft te laten zetten, is het ook een hele stijlvolle uitbreiding van je sieradencollectie. Een ear cuff is namelijk de finishing touch van elke earparty. Binnen ons assortiment vind je verschillende soorten en maten ear cuffs. Het maakt daarbij niet uit of je team goud of zilver bent, want wij hebben ear cuffs goud en ear cuffs zilver in verschillende stijlen. Zo kun je kiezen tussen kleine en grote ear cuffs, maar ook helix ear cuffs. 

Daarnaast hebben we niet alleen gladde ear cuffs, maar ook earcuffs met zirconia stenen. De ear cuffs met zirconia stenen zijn ook verkrijgbaar in meerdere kleuren. Looking for a bold look? Ga voor een layer-up met je cuffs! Plaats meerdere cuffs over elkaar heen & combineer ze! Oftewel, je kan dit oorsieraad aan iedere look toevoegen!