10 dingen die je moet weten over de ringen van Eline Rosina

10 dingen die je moet weten over de ringen van Eline Rosina

Eline Rosina heeft een prachtige collectie 14 karaat gouden ringen voor dames. In deze blog lees je 10 dingen die je moet weten over de Solid Gold collection

  1. Alle gouden ringen uit de Solid Gold Collection zijn door onze eigen Eline Rosina designers ontworpen.

  2. De ringen uit onze Solid Gold collection zijn gemaakt van 14 karaat goud. 

  3. Een gouden ring is een lifetime investment door de tijdloze design

  4. 14k massief goud oxideert en verkleurt niet, waardoor je de ring altijd en overal kunt dragen.

  5. De Solid Gold collection is made to last! Jij kan jouw ring dragen tijdens het douchen, zwemmen in de zee of tijdens een wellness-dagje.

  6. Onze gouden ringen met stenen hebben edelstenen, diamanten en saffieren van de mooiste qualiteit. 

  7. De stenen in de Half Eternity Rings zijn birthstones. De Amethyst ring heeft de birthstone van de maand februari. De Sapphire ring heeft de birthstone van de maand september en de Emerald ring heeft de birthstone van de maand mei.

    gouden ringen


  8. De Solid Gold collection is perfect op een ring stack mee te creëren. De collectie bestaat uit dikke, dunne, kleurrijke, sparkly, plain ringen en gouden ringen met steen en hierdoor kan je jouw eigen gepersonaliseerde ring stack maken! 

  9. Onze all-time favourite ring is de Combo ring. Deze ring is een combinatie van 6 witte saffier stenen met een zwarte spinel in het midden. Deze ring is the everyday essential.

  10. Eline Rosina heeft ook gouden 14 karaat ringen met een vintage touch, zoals de Forget me not ring of de Over the moon ring. Hoe tof is dit om te combineren met een vintage designer tas van L’ Étoile? L’ Étiole De Saint Honoré verkoopt second hand designer tassen en accessoires van merken uit het luxe segment, zoals: Chanel, Louis Vuitton, Fendi en Prada. Stylish on a budget? Neem eens een kijkje op de website of in één van de drie stores van L’ Étoile and complete your look!

Benieuwd naar de hele collectie Solid Gold ringen? Bekijk hier de collectie gouden ringen voor dames.