Zum Inhalt springen

Warenkorb

Dein Warenkorb ist leer

Artikel: Piercing tragus

tragus piercing

Piercing tragus

Een tragus piercing, prachtig maar ook subtiel. Een veel voorkomende piercing die je op verschillende manieren kunt dragen. Maar wat houd deze populaire piercing in? Waar wordt hij geplaatst, hoe verwissel je het piercingsieraad en hoe maak je hem schoon? Alles over de piercing tragus vind je hier in dit blog!

Wat is een piercing tragus?

Een tragus piercing is een kraakbeen piercing die in het oor wordt geplaatst. De piercing bevindt zich in het kleine stukje kraakbeen aan de voorkant van het oor, net voor je gehoorgang. Op deze manier zit de tragus piercing tegen de zijkant van het gezicht. Dit is een subtiele maar mooie plek voor een mooi knopje of ringetje. Vaak wordt hier een klein sieraad in deze piercing gedragen.

piercing tragus

Hoe piercing losdraaien?

Met zoveel verschillende prachtige soorten piercings die gedragen kunnen worden in een tragus moet je wel weten hoe je gemakkelijk een piercing moet los -en dicht draaien. Bij een tragus piercing gaat dat als volgt: om de piercing los te draaien moet je (van bovenaf gezien) rechtsaf draaien. Wil je de piercing weer vastdraaien dan moet je hem linksaf draaien. Lukt het nou niet om de piercing met gewoon je handen los te draaien, kun je er ook nog voor kiezen om met een klein tangetje de achterkant vast te houden en de voorkant open te draaien.

Hoe piercing schoonmaken?

Omdat de piercing tragus een kraakbeenpiercing is heeft het een langere geneesperiode. Kraakbeenpiercings genezen nou eenmaal minder snel dan een piercing in je oorlel. Dit komt doordat een oorlel een betere doorbloeding heeft en een piercing in het kraakbeen een minder goede doorbloeding. Om ervoor te zorgen dat de geneesperiode zo soepel mogelijk verloopt is het belangrijk om je piercing elke dag schoon te maken. Maar wat zijn nou de beste manieren? De eerste optie is om te kiezen voor een zoutoplossing spray, hiermee spuit je de piercing aan de voor -en achterkant schoon. Merk je nou dat je tragus piercing hierdoor toch niet goed geneest? Dan is er nog een andere optie en dat is met een wattenstaafje en milde zeep (zoals Uni Cura sensitive) voorzichtig rondom de piercing schoon te maken.

gouden piercing tragus

Welke piercing past bij mij?

Binnen de tragus piercing wereld vallen twee soorten: een tragus staafje en een tragus ringetje. Een ringetje valt wat meer op dan een knopje en oogt wat stoerder waar een knopje weer heel elegant en subtiel kan zijn. Maar of je nou houdt van edgy of minimal bij Eline Rosina heb je genoeg keuze om iets te vinden wat helemaal past bij jouw persoonlijke stijl.

Shop hier de collectie gouden piercings

Read more

kortingscode eline rosina

Kortingscode Eline Rosina

Wij weten ook dat shoppen met korting heel fijn kan zijn. Daarom hebben we ook regelmatig Eline Rosina korting en acties. Zo kan jij je favoriete items zo nu en dan voor een leuk prijsje shoppen! D...

Weiterlesen
Piercing conch

Piercing conch

De conch piercing, misschien wel één van de meest populaire piercings van nu. Ook een favoriet onder de ear cuff lovers! Het leuke aan deze piercing, is dat het op verschillende manieren en plekken...

Weiterlesen