The piercing edit

The Piercing Edit - 14k solid gold piercings & huggies

Wij zijn fan van volle ear stacks. Piercings mogen hier zeker niet bij ontbreken!  Het dragen van piercings is een upcoming trend in 2023 en het kan niet creatief genoeg. Onze 14k solid gold piercings zijn in house door ons designteam ontworpen. We hebben diverse collecties zoals sparkly & plain. In deze piercing edit lees je alles over onze piercings

Piercings 14 solid gold

About our piercings

Onze piercings zijn gemaakt van 14k solid gold met échte diamanten. Deze everyday essentials zijn gemaakt om voor altijd te kunnen dragen! De piercings hebben een lengte van 6,5 mm en een dikte van 1,2 mm. Wij werken met lab-grown diamanten, dit is een duurzamer & ethischer alternatief voor natuurlijke diamanten, zonder dat je inlevert op de kwaliteit van het sieraad. Fun fact: De sluitingen van onze piercings zijn voorzien van het Eline Rosina logo.

Piercings zijn een toffe toevoeging aan je earparty. Waar de meeste oorbellen alleen gedragen kunnen worden in de gaatjes in je oorschelp, kunnen piercings op veel meer plaatsen gezet en gedragen worden. Piercings geven dus een nieuwe dimensie aan je earstack. Je kunt hier zo creatief mee zijn als je zelf wilt. Door earscaping wordt jouw oor een canvas voor sieraden en zorg je voor de extra sparkle & shine. 

All about our huggies

De Eline Rosina huggies kunnen ook als piercings gedragen worden. De Conch piercing of Helix piercing leent zich hier het beste voor. Een Huggie maakt je piercing extra opvallend en zorgt voor een volle earparty. Ook onze huggies hebben een gravering van het Eline Rosina logo. De huggies hebben een dikte van 0,8 mm. Dit is een standaard dikte voor oorbellen. De normale piercings hebben een dikte van 1,2 mm. Onze huggies hebben een buitenste diameter van 8, 10 of 12 mm. Onze 14k solid gold huggies zijn er met en zonder diamanten. Pick your favourite!

14k solid gold piercings & huggies

Huggies dragen als piercing

Het is mogelijk om huggies ook te dragen als piercings. Let er wel op dat de dikte van een huggie kleiner is dan die van een piercing. Het constant dragen van een huggie kan er dus voor zorgen dat het gat van je piercing smaller wordt. Of je een piercing ook als normale oorbel kunt dragen is afhankelijk van je oor en de dikte van je oorgaatje. 

Wil je nog meer weten over onze piercings? Bekijk dan onze blogs over piercen en de verzorging ervan.   

Bekijk ook de piercing collectie van Eline Rosina.