Our creative journey

Creatie staat centraal in alles wat we doen. Van nieuwe oorbellen, kettingen of ringen ontwerpen tot het fotograferen van een campagne – het creatieve proces gebeurt van A tot Z op eigen kracht. 

Design

We stoppen onze hart en ziel in ieder sieraad dat we creëren. Ontstaan door een gevoel of een mooi beeld, het design proces begint altijd met een moodboard van kleuren, vormen en sfeerbeelden. Vanuit daar ontstaan de eerste ideeën en beginnen we met schetsen. 

SAMPLING & MANUFACTURING

Het sampling- en productieproces vindt plaats in verschillende fabrieken in Thailand die we regelmatig bezoeken. Het moment dat we de samples voor het eerst te zien krijgen voelt ongeveer hetzelfde als cadeaus openmaken met Kerst. Alle samples worden beoordeeld op kwaliteit en een luxe gevoel. Alleen de beste designs komen uiteindelijk in de collectie.

CAMPAIGN SHOOT

Als de collectie eenmaal is samengesteld vindt de campagneshoot plaats. Dit is het moment waarop alles samenkomt op beeld. Of we nou in onze studio op kantoor shooten of op een exotische locatie – het blijft magisch om een collectie tot leven te zien voor de camera.