Verzending & Retourneren

 VERZENDING 

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden. Nederlandse orders worden verzonden met brievenbuspost, dus thuis blijven is niet nodig.

Nederland & België
Alle orders in Nederland boven de €50,- worden gratis verzonden. Voor orders onder de €50,- wordt €3,95 verzendkosten in rekening gebracht. 

Europa & Verenigd Koninkrijk
Orders binnen Europa en het Verenigd Koninkrijk worden vanaf €150,- gratis verzonden. Voor orders onder €150 wordt €9,95 verzendkosten in rekening gebracht. Door de douane geheven invoerrechten en belastingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant.

Internationaal
Orders buiten Europa worden vanaf €150,- gratis verzonden. Voor orders onder de €150,- wordt €19,95 verzendkosten in rekening gebracht. Door de douane geheven invoerrechten en belastingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant.

Levertijd

Nederland

1 tot 2 werkdagen

België, Duitsland & Luxemburg

3 tot 5 werkdagen

Overig Europa

5 tot 8 werkdagen

Internationaal

8 tot 12 werkdagen

Dit is een indicatie. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

RETOURNEREN

Je hebt recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden terug te sturen. Je hoeft ons hierover niet per mail te informeren.

Nederland
Voor retourpakketten vanuit Nederland dien je een retourlabel te downloaden. Dit label vind je onderaan in je eerder ontvangen track & trace mail. Met dit retourlabel kun je jouw pakket naar ons retourneren voor €4.95 (retourkosten zijn voor eigen rekening). Gebruik voor een retourpakket altijd ons retourformulier. Dit label dient uitgeprint en ingevuld te worden bij het retour sturen van een pakket. Download hier het retourformulier.

De teruggestuurde producten worden na ontvangst terugbetaald op de rekening waarmee de bestelling is geplaatst. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht dient het product ongedragen en onbeschadigd retour te worden gestuurd in de originele verpakking. Het is de verantwoordelijkheid van de klant dat het pakket in goede orde wordt ontvangen en dat de klant indien nodig met een verzendbewijs de retourzending kan aantonen. Als de bestelling in zijn geheel wordt geretourneerd worden de verzendkosten vergoed, als slechts een deel wordt geretourneerd blijven de verzendkosten voor eigen rekening. 

Let op! Retourzendingen zonder het retourformulier worden niet in behandeling genomen. Ook worden producten die niet in de originele verpakking geretourneerd zijn alleen in behandeling genomen als het product nog in goede staat is. 

Buiten Nederland
Dit zijn de instructies voor het retourneren van pakketten buiten Nederland. Het retourneren is vrij eenvoudig. S
tuur de artikelen inclusief retourformulier naar onderstaand adres:

Eline Rosina
Zwenkgras 7
6581 RK Malden

Download hier het retourformulier voor retourpakketten vanuit België.
Download hier het retourformulier voor retourpakketten vanuit Europa, Verenigd Koninkrijk en internationaal.

Let op! Retourzendingen zonder retourformulier worden niet in behandeling genomen. Ook worden producten die niet in de originele verpakking geretourneerd zijn alleen in behandeling genomen als het product nog in goede staat is. 

RUILEN

Wil je je order ruilen voor een artikel van dezelfde prijs? Schrijf dit erbij en we zorgen dat de nieuwe oorbellen jouw kant op komen! Gaat het om oorbellen van een ander bedrag? Dan dien je de oorbellen opnieuw te bestellen en wordt het bedrag voor de andere oorbellen retour overgemaakt.

TERUGBETALING

Bij retourzendingen zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour teruggestort worden, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Eline Rosina behoudt zich het recht voor retour gestuurde producten te weigeren indien blijkt dat deze gedragen zijn of niet binnen de gestelde termijn retour zijn gestuurd.