Retourneren

Je hebt recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden terug te sturen. Je hoeft ons hierover niet per mail te informeren.

Je volgt gewoon de instructies hieronder voor het retour sturen.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht dient het product ongedragen en onbeschadigd retour te worden gestuurd in de originele verpakking.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Indien een retourpakket niet aankomt dien je een verzendbewijs te kunnen overleggen.

Instructies retourneren

Retourneren is vrij eenvoudig. Stuur de artikelen inclusief je naam en ordernummer retour naar onderstaand adres:

Eline Rosina
Zwenkgras 7
6581 RK Malden

Let op! Retourzendingen zonder naam of ordernummer worden niet in behandeling genomen.

Ruilen

Wil je je order ruilen voor een artikel van dezelfde prijs? Schrijf dit erbij en we zorgen dat de nieuwe oorbellen jouw kant op komen!
Gaat het om oorbellen van een ander bedrag? Dan dien je de oorbellen opnieuw te bestellen en wordt het bedrag voor de andere oorbellen retour overgemaakt.

 

Terugbetaling

Bij retourzendingen zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour teruggestort worden, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Eline Rosina behoudt zich het recht voor retour gestuurde producten te weigeren indien blijkt dat deze gedragen zijn of niet binnen de gestelde termijn retour zijn gestuurd.

LET OP: Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Gedragen oorbellen mogen niet geretourneerd worden in verband met hygiëne.