Parel sieraden

Parel sieraden zijn terug van weggeweest! Parel sieraden zijn super vrouwelijk en passen bij iedere stijl, als basic of als eyecatcher. Eline Rosina heeft oorbellen met parel en kettingen met parel, en variëren in grote en kleine parels.

Parel kettingen

Een parelketting is helemaal classy wanneer het bestaat uit alleen maar parels, maar kan ook schattig ogen wanneer de ketting slechts een paar hangende pareltjes heeft. Daarnaast is een zoetwaterparel ketting de ideale basic om mee te layeren. Maak het het bijvoorbeeld stoer met een chunky statement ketting. 

Parel oorbellen

Wij zijn helemaal in love met de combinatie goud en parels als het gaat om zoetwater parel oorbellen. Gouden parel oorbellen draag je tijdens een date night maar maken je outfit ook af voor een festival. 

Gouden en zilveren parel sieraden

Eline Rosina heeft alle parel kettingen en parel oorbellen in het goud en zilver verkrijgbaar. Zilveren parel oorbellen zijn meer ingetogen en de zilveren kleur geven de parels de ruimte om te shinen. Een zilveren parel ketting is voor iedere dag of geef je gewoon cadeau! Niks leukers om parel sieraden aan een dierbare te geven toch? 

Ben je op zoek naar echte parel sieraden, dan bij je bij Eline Rosina op het juiste adres. Happy shopping!

 

Je winkelwagen

Subtotaal

Doorgaan met bestellen