Eline Rosina stays at home

Eline Rosina stays at home

Onzekerheid in tijden zoals deze kan lastig zijn en zelfs een beetje eng! We doen allemaal ons best om onszelf en anderen veilig te houden, in de tussentijd zijn wij er voor je met wat positieve energie om deze periode wat aangenamer te maken!

Het moeten cancelen van al je plannen en werkzaamheden kan voelen als een tegenslag, maar zie het als een kans: alle dingen die je al zo lang wilde doen, maar waar je nooit tijd voor had, daar heb je nu wel ineens tijd voor! Of dat nu gaat om het lezen van een boek, het uitproberen van een nieuw recept, het ontwikkelen van talenten of even helemaal niets doen en een beetje uitrusten: nu is het moment.

Heb je wat inspiratie nodig om de dagen door te komen? Hieronder hebben we een lijstje met luister-, lees- en kijktips:

Eline Rosina Radio

Ten eerste geeft Eline Rosina je een steuntje in de rug tijdens het poetsen, want dat je daar nu tijd voor hebt, betekent niet dat het ineens leuk is. Wij hebben speciaal voor jullie de ultimate cleaning playlist gemaakt, so you better clean that shit up girl! De playlist vind je hier.

TO LISTEN

Mindful: Terrible, thanks for asking!

Voor alle mensen die niet “goed” als antwoord hebben op de vraag hoe het met je gaat. De podcast van Nora McInerny is er om precies dat taboe te doorbreken en te praten over wat er achter dat ‘goed’ schuilt. Er wordt gepraat over vriendschap, ongemakkelijkheid, mentale ziektes maar ook ‘gewone dipjes’. Heerlijk om te luisteren op de bank of tijdens een wandeling!

Fun: Echt gebeurd

Hillarische verhalen, verteld door de mensen die het zelf hebben meegemaakt. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is deze mensen overkomen!

Business: How I built this – Emily Weiss

Glossier in één woord: hebben! Bij Eline Rosina zijn we dol op de producten van Glossier. Maar niet alleen de producten! Het concept, de vormgeving, de beleving. Alles spreekt ons aan. Hoe is dit merk ontstaan? Luister naar Emily, de oprichtster van dit beauty & skincare merk en ontdek hoe vraag en aanbod elkaar perfect gevonden hebben.

TO READ

Mindful: Sapiens – Yuval Noah Harari

Wie zijn wij eigenlijk? En hoe zijn we geworden wie we nu zijn? Yuval Noah Harari neemt je mee in een reis door de geschiedenis van de mensheid. Het is een flink dik boek, die je gegarandeerd niet meer neer kunt leggen zodra je begonnen bent!

Thriller: The Last Widow – Karin Slaughter

Wie de Karin Slaughter reeks nog niet kent en van spanning houdt, moet zeker een begin maken aan haar boeken. Haar thrillers zijn gebaseerd op waargebeurde misdaden en zijn van begin tot eind mega spannend!

Business: Start with the why – Simon Sinek

Een geliefd boek voor ondernemers! Simon begint bij het meest belangrijke: vanuit je hart en je hoofd iets concreets neerzetten. Een praktisch en inspirerend boek. Leuk om te weten: zijn TED-Talk over ‘Start with Why’ is een van de meest bekeken TED-Talks ooit!

 

TO WATCH

Comedy: I feel pretty with Amy Schumer - Netflix

It’s me, Renee! Wanneer Renee (Amy Schumer) van de hometrainer valt en haar hoofd stoot, krijgt haar zelfvertrouwen een magische boost. Deze film laat op een hillarische manier zien wat je met ‘confidence’ kunt bereiken. Onze tip: lekker wegkijken op een woensdagavond, met een groot glas wijn en popcorn.

Business: Louis Theroux, selling sex

Louis Theroux praat met vrouwen in het Verenigd Koninkrijk, die legaal betaalde seksuele diensten verlenen. Is het verkopen van seks nou echt een gezonde manier van geld verdienen? Find out with Louis!

Mindful: An Ocean Story

Overbevissing, klimaatverandering en vervuiling. Wat doen wij onze moeder natuur toch aan? Deze docu laat niet alleen de gevolgen van onze voetsporen zien. Wetenschappers, politieke wereldleiders en het bedrijfsleven houden zich bezig met oplossingen, verbeteringen en geven ons hoop!

Hebben jullie nog leuke tips? Heb je een vraag aan ons? Of wil je gewoon even je verhaal aan iemand kwijt. Laat het ons weten op Instagram, let’s stay connected! Want ook al is het momenteel op een afstandje, samen staan we sterker!