Statement oorbellen

Maak je earparty af met statement earrings

Ben je klaar met de casual looks of de onopvallende details? Go for it en laat zien wat je in huis hebt! Statement oorbellen mogen nog steeds en ze zijn opvallender dan ooit! Een statement look maak je natuurlijk alleen af met statement oorbellen. Wat voor soorten statement oorbellen zijn er allemaal en hoe (of wanneer) draag je ze? Lean back en lees er alles over.

Wat zijn statement earrings?

Het zal ongetwijfeld een keer voorbij zijn gekomen aangezien deze trend al een paar jaar met trots wordt voortgezet. Want de statement oorbellen zijn niet meer weg te denken. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om opvallende oorbellen die gezien willen en mogen worden. Zie het als een pronkstuk. Be proud. Grote hoops, opvallende earparty’s en noem het maar op. Zien en gezien worden. 

Statement oorbellen vestigen als het ware de aandacht op zichzelf maar natuurlijk ook op ‘it’s proud owner’! Maak van de meest basic outfit iets bijzonders met behulp van grote oorbellen. Combineer bijvoorbeeld een simpele zwarte trui of een witte oversized blouse met een paar opvallende hoops in gold plated sterling silver, and steal the show.

Maak een statement

Het leuke van (grote) statement oorbellen is dat ze zo lekker expressief zijn. Precies genoeg drama en zeker genoeg personality! Je kunt gaan voor statement oorbellen in goud of statement oorbellen in zilver. Het is ook leuk om kleur te bekennen met rode statement oorbellen, statement oorbellen in zwart of blauwe statement oorbellen.

Dit kun je ook subtiel doen door te kiezen voor oorbellen met gekleurde steentjes. Let the shining do the talking en ga voor groene statement oorbellen of witte statement oorbellen met zirconia of parels. Het belangrijkst is dat je een statement staat waar je achter staat. Statement earrings moeten bij je passen. Express yourself en je gevoel voor stijl!

Hoe style ik statement earrings?

Je zou het misschien niet gelijk zeggen maar statement oorbellen zijn gemakkelijker te combineren dan je denkt. Het is supertof om met een basic look de aandacht te vestigen op je earparty. Wil je zeker weten dat je met je look in de spotlights staat? Ga dan voor een all-black outfit met gouden eyecatchers. Maar wees ook niet bang om een outfit die veel kleur of printjes bevat af te maken met mooie gedetailleerde statement oorbellen. It’s your ear party and you state what you want to!

Statement oorbellen zijn over het algemeen groot en opvallend, maar we hebben ze ook in de kleinere formaten. Dit zijn de musthaves om wat warmte aan je look toe te voegen wanneer je naar school of je werk gaat. Kleinere oorbellen maken ook een goed statement en passen bij elke gelegenheid! Natuurlijk is aan jou de keus of je voor subtiel gaat of groots uitpakt. Het is jouw verhaal en jouw standpunt. 

Earspiration

Be creative en style de grote opvallende statement hoops met kleine minimalistische studs. Zo creëer je de finishing touch voor elke look. Vestig de aandacht op de big ones maar voeg net die extra sparkle toe met subtiele oorringetjes of knopjes. 

Statement oorbellen zwart

Mochten we je nog niet genoeg hebben overspoeld met informatie over statement oorbellen en hoe je deze het beste kan stylen, hebben we hier nog een leuk nieuwtje! Onze favoriete statement hoops zijn nu verkrijgbaar in meerdere kleuren. Zo vond je de Icon hoops al als statement oorbellen goud en statement oorbellen zilver (met en zonder sparkly zirconia steentjes), maar zijn ze nu ook verkrijgbaar in het zwart en groen! Nog meer redenen om statement oorbellen toe te voegen aan je Atelier earparty. Met deze nieuwe kleuren zijn er nog meer mogelijkheden voor nieuwe combinaties! 

Doe het op jouw manier

Of je nu gaat voor grote statement oorbellen, gouden statement oorbellen of zilveren statement oorbellen; we’ve got your back! Wil jij jouw statement met ons delen? We’d love to hear from you! Tag @elinerosinajewelry op Instagram en wie weet zie je oorbellen statement terug op onze stories!