Ketting met letter

Ketting met letter

Een ketting met letter is helemaal hot & happening en wat ons aangaat zeker een blijvertje! Ketting met letters worden ook wel letter ketting of initialen ketting genoemd en zijn een echte aanwinst voor je sieraden stack. Hoe kun je zo’n ketting met letter nu combineren en wat hang je er allemaal aan? Wij vertellen je er graag alles over, lees je mee?

Jouw initial ketting, jouw verhaal

Of je nu wilt gaan voor een ketting met 2 letters, een ketting met 3 initialen of een ketting met je hele naam inclusief doopnamen: met een persoonlijke ketting laat je zien wie je bent. Of je nu kiest voor een gouden ketting met letter of liever gaat voor een initialen ketting van echt zilver is helemaal aan jou. De ketting is de basis en die moet goed zitten. Denk daarbij ook aan sieraden die je al draagt.

Gelukkig komt het met het combineren van sieraden vandaag de dag niet meer zo nou. Er zijn nog wel critici die van mening zijn dat je bij gouden armbanden ook een gouden ketting dient te dragen. Wij vinden: vooral doen wat goed voelt, het is jouw feestje!

Een kettinkje met initialen en other charming things

Een initialen ketting van goud of een letter ketting van zilver wordt nog leuker door aan je ketting, naast initialen, ook andere charms toe te voegen. Ook hier weer geldt dat je er eindeloos op los kunt combineren op een manier die bij je past. Bij een persoonlijke ketting is het natuurlijk belangrijk dat je hem naar hartelust zelf hebt samengesteld.

Persoonlijke ketting met hanger

Om jou bij je personal necklace party in al je behoefte te voorzien, hebben we onlangs onze nieuwe Spring 20 collectie gelanceerd: "Mémoire Magique Spring 20”. Maandenlang is er hard gewerkt aan deze kleurrijke collectie. Well, what’s new? Je raadt het misschien al, naast heel veel andere nieuwe items werden er ook twee nieuwe kettingen uitgebracht. Aan deze kettingen kunnen bedeltjes, oftewel charms, gehangen worden.

Je kunt kiezen uit verschillende symbolen: uit birthstones, alle letters van het alfabet en persoonlijke symbolen. Onze Spring 20 collectie draait helemaal om jou! Vertel jouw verhaal door het samenstellen van een persoonlijke look and make your own magic. Eline Rosina heeft met deze nieuwe lancering haar collectie enorm uitgebreid! Daarbij kun je met een ketting met een letter oneindig variëren.

Wil je nog meer persoonlijke sieraden dragen? Dan staan ook nieuwe oorbellen online die je compleet zelf samen kunt stellen met symbolen, initialen, birthstones and other things you love!

Stylingtips voor een ketting met letter

Een ketting met initialen blijft altijd! Het geeft een personal touch aan je outfit en daarnaast is een initiaal tijdloos en kan deze altijd gedragen worden. Mocht je van een beetje afwisseling houden, dan is een ketting met afneembare bedeltjes de perfecte optie voor jou. Na een tijdje kan je, met alle verschillende charms van Eline Rosina, een hele nieuwe ketting samenstellen. Een eyecatcher met 5 verschillende charms of een subtielere look met maar één of twee charms. Laat zien wat je draagt en combineer de ketting met een mooie open hals. Dan komt je sieraad het allermooist uit. Mocht je nog geen beeld hebben kunnen schetsen van hoe zo’n ketting met een initiaal er uit ziet, dan hebben wij natuurlijk wat inspiratie voor je:  

Ketting met initialen combineren

Elke letter ketting kan met een andere ketting gecombineerd worden. Wil je je neck stack een flinke upgrade geven? Dan raden we je aan om even een kijkje te nemen bij onze kettingen. Combineer een gouden neck stack met een hoge turtleneck of combineer ze juist samen met een diep uitgesneden top. Laat ons weten voor welke letter jouw verhaal vertelt. Deel je verhaal op Instagram en gebruik de hashtag #WearYourStory.